Norge - Lofoten - 2017

27.03.2020, 20:39

 

Veninnetur til Lofoten. Endelig skulle jeg få komme til denne plassen jeg hadde drømt om så lenge.

Vi reiste på høsten, bodde på Tobiasbryggen i Henningsvær. Fløy til Narvik/Evenes og hadde leiebil fra rent a wreck. Skal si det var et mysterium å finne denne bilen. Det var jo ingen leiebil luker med dette på flyplassen, hadde de enda bare forklart at vi måtte ut av flyplassen - gå til høyre og finne skiltet med navnet på ....hadde det jo ikke vært noe problem. Kom oss videre til slutt - fulllastet bil og Benny i bagasjerommet.

Vi hadde et forferdelig uvær når vi ankom, fisketur med Rudi ble utsatt, vi måtte ha full oljehyreutstyr på oss når vi skulle på restaurant, var på ridetur, fjelltur i nydelig vær. Opplevde veldig mye på de 4 dagene vi var der. Det ble heldigvis fisketur på oss, noen fikk til og med fisk. Vi fikk spise fersk torsk ombord på båten til Rudi, fisk, smør og flatbrød, trengs ikke mer for å få et gourmetmåltid. Fikk til og med tid til å gå på kunstutstilling. Ikke minst var vi på country konsert på Leknes. Jeg traff ei hyggelig dame da jeg var i Asia i 2019 som bodde på Leknes, hun hadde aldri vært på denne country festivalen :-)

Lofoten var fantastisk og jeg må nok tilbake en annen årstid. Se klippfisken, midnattsola, snøen eller bare høsten en gang til. 

Her bodde vi i en flott og sentral leilighet.

https://tobiasbrygga.com/

 

Superklar for country festival på Leknes 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler