Spania Gran Canaria Puerto Rico - London 2013

28.03.2020, 20:33

Jeg var heldig som fikk firmaleiligheten i Puerto Rico i Bungalow Caribe. Jeg min datter reiste avgårde, den eldste datterien min og kjæresten kom etter og var noen dager lengre enn oss.

Vi nøt livet på Amadorestranda og gikk i byen om kvelden, spiste masse god mat. Jeg elsker tunfisk, for meg er dette mange ganger bedre enn en biff og jeg spiser det så ofte jeg kan på Gran Canaria. Jeg har sett når de har kommet til land med fiskebåtene fulle av digre tunfisker.

Vi spillte minigolf i Puerto Rico og reiste rett utenfor Playa de Ingles og kjørte gokart. Det var hu mor som tapte dette, hu turte for en gang skyld å ikke trykke på gassen for hu trudde hu sko kveltra :-) 

Vi stoppet og spiste nydelig fiskemat på Osianis i Meloneras etter vi hadde kjørt gokart før vi tok taxi hjem igjen.

Vi reiste også på katamaran båttur, da stoppet vi langt fra land og de som ville fikk gjøre vannaktiviteter som vannscooter. 

Riu hotel var hotellet reisefølget vårt skulle videre til noen dager, vi reiste med de den dagen vi skulle hjem og reiste hjem derfra. Det var et flott hotell, men det var så dyrt for oss som ikke bodde der å spise at vi rett og slett gikk på en restaurant utenfor. Vi fløy via London hjem og fikk stoppet der og kjøpt noen nye fotballsko :-) 

Veldig kjekk tur.

 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler