DAG 15 Danmark og i mål.

07.07.2018, 09:15

2 kommentarer

Vet ikke helt hva jeg skal si. 15 dager med kameratskap, opplevelse, MC kjøring, sol, strand, fjell og daler. 

Men nå er vi i Danmark og har kjørt opp østkysten som vi mener er betraklig hyggeligere å kjøre kontra vestkysten. Overnattet i Flensburg og kom oss avsted ved 10-tiden. Deilig vær selv om vi ikke har 35 grader som vi hadde lengre sydover. 

Vanskelig og nevne høydepkt fra turen men skal vi trekke ut i et større perpektiv så var SARDINIA og KORSIKA et fantastisk flott sted. En tur tilbake hit på ei solseng med ei god bok er ikke utenkelig 

Sardinia

Men nå  er turen over. Roen har senket seg. Livet er grunn veldig bra. 2 av følget tar båten fra Hirtshals i morgen og Terje blir igjen hos sin gode kamerat og venn som driver Skovgaards Raaling. 

Skovgaard Raaling hører til et af Danmarks eldste privatejede huse og blev første gang registreret under Kong Christian III i år 1552. Dette steder et på mange måter blitt omgjort til en restaurant som har en helt spesiell atmosfære. Beholdt sin sjarm og er et plass som må besøkes å oppleves om man kjører østkysten i Danmark (http://www.raalingen.dk/ )

Vi 3 MC’ere avslutter turen med en god fortjent middag og skal leve lenge på denne opplevelsen. 

Til info så har pr i dag 16.232 personer fulgt oss på denne bloggen som i utgangspkt ble laget for 4 år siden slik at vår gode mor på nå 86 år skulle følge med på hvor vi var og hva vi opplevde.

Tuuuusen takk for følge å på gjensyn i 2019 da vi muligens skal utforske England, eller kanskje Afrika. Hvem vet......

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler