Grønnsakslapskaus

10.10.2019, 11:12

Grønnsakslapskaus

4 små porsjoner

2 ss margarin
½ løk eller vårløk
2-3 poteter
2 gulrøtter
¼ kålrot
en liten bit sellerirot
3,5 dl vann
1 ts salt
¼ ts pepper
2 middagspølser

 

Fremgangsmåte:

1.       Skrell og hakk løken. Poteter og grønnsaker vaskes, skrelles og deles i terninger.

2.       Smelt margarin i en kasserolle. Løken surres blank i fettet.

3.       Oppdelte grønnsaker has i gryten.

4.       Vann, salt og pepper has i. Alt kokes på svak varme til det er mørt. (ca 15-20 min)

5.       Ta skinnet av pølsen hvis den har skinn på. Del pølsen i terninger, has i til slutt.

6.       La gryten få et oppkok. Klar til servering.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler