Nok et år, nok et mål

16.12.2019, 18:30

4 kommentarer

Nok et år skal tar slutt og vi skal feire og mimre tilbake som vi gjør hvert år. Jeg har nesten nådd alle målene mine som det at jeg skulle lage en blogg, begynne på et treningssenter osv. Men jeg klarte ikke å bli bedre i matte og den siste kan dere hjelpe meg med: Det at vi oppnår mine første tusen visninger på tretti dager. (800 current)

Dagene har aldri gått så fort før, men jeg har motet oppe (untatt i matten) og tusen tanker flyr i hodet mitt hver dag. Tanker om fremtiden min og hvor står påvirkning jeg kommer til å ha på folk. Hadde bursdag i forrige uke, men den var ikke like stor som jeg hadde tenkt meg, men det var fordi jeg var helt borte hele den dagen. Det er så vanskelig og forklare, men jeg blir så fjern og tankefull nå om dagen. Trodde aldri at bloggen ville påvirke meg så mye, men det at akkurat denne dagen i fjor at satt jeg på bibloteket og begynte en vlogg på snap, som var starten på reisen mot berømmelsen.

Det har ikke gått så langt ennå, men det går forsatt da og det er det som tells ikke sant? Det som jeg syntes gikk helt skeis dette året for meg var jo det at jeg ikke fikk mestret matten, men pytt-pytt jeg klarer meg så lenge det er noe kampvilje i meg. Uansett har jeg et mål eller et nyttårsforsett og det er at jeg kommer til å forsetter denne bloggen helt til VGS i andre termin. Det målet skal holdes, merk mine ord.

Dessverre har jeg ikke blogget noe særlig i det sise og det beklager jeg for, men når tentamene nærmer seg eller jeg har en, så gjør pappa alt for at jeg bare konsentrer meg om prøven...som kan ende med opp et mobilforbud. Akkurat denne har varet lenge og jeg beklager nok en gang.

Imorgen (tror jeg) skal jeg ha min første politiske blogginnlegg der jeg skal snakke om en sak der det ikke er så mye lys på og i julen skal jeg poste en dritlang somalisk folkefortelling. Tusen takk for all støtten og tilbakemeldingen jeg har fått. Den hjelper ekstremt mye.

Abdi out


TB=Tysk er noe

Del artikkel:


Relaterte artikler