Vi faller. Vi står opp.

20.01.2020, 19:30

2 kommentarer

Tiden flyr forbi som vanlig. Folk vokser og blir modnere. Vi vokser. Vi tenker mer på hva vi gjør, og hva vi vil oppnå. Drømmer blir til mål. Mål som kan oppnås med de riktige dosene med motivasjon og håp. Det fins ting som vi kommer til å slutte å gjøre, ting vi har allerede sluttet med. Små ting som ofte definerte oss og skilte oss ut i denne enorme verdenen. Har du noen gang tenkt at mennesker er som maur som jobber til det felles beste for maurtua? 

Noen av oss har mål de har klare, mål som de vil oppnå og de vet at de vil oppnå. Mens ... noen av oss er ikke sikker på hva de vil oppnå eller at de ikke klarer. Jeg håper at alle kommer til å oppnå målene sine og drømmene sine. Det vil komme harde tider. Harde tider som vil sakne farten vår mot målet. Harde tider som vil forvrenge tankegangen din og få deg til å tvile. Tvile på deg selv. Tvile på om du så vidt kan klare løpet. Tvile på om det egentlig er verdt det. Om du er verdt det. 

I de tidene har du et valg. Et valg som bare og absolutt deg som kan ta. Valget om du vil at mørket i tunnelen skal omhylle deg og vinne, eller valget om å fortsette å lete etter lyset i enden av tunnelen. Derfor ber jeg om at vi: Den andre generasjonen, har nok utholdenhet, tålmodighet og ambisjoner nok til å stå imot mørket. Ikke la det omfavne deg, kjemp imot det og husk at valget er ditt. Enten så vinner du eller taper. Valget er ditt. 

Det vil regne så mye at når endelig sola skinner, vil du sette pris på den. Du blir sterkere og sterkere gjennom tidene. Du vil få shit på deg, men etter hver kritikk, så vil du bli mer standhaftigere. Til slutt vil neste negative bemerkning bare sprelle av på deg. Det er det som definerer oss mennesker. Vi faller, men står opp og kjemper videre. Vi kjemper og kjemper.  Kampgløden sluknes ikke og den skal ikke det. 

Jeg håper at alle oss har motet og utholdenheten med til de harde tidene. At vi kan komme ut av det med et smil på trynet og en mer erfaren figur. At vi skal ha denne erfaringen resten av livet og den skal støtte oss gjennom gode tider og harde tider. 

Husk at vi velger om vi skal følge lyset i enden av tunnelen. 

Abdi out. 

Del artikkel:


Relaterte artikler