Mørke dager.

07.02.2020, 19:00

6 kommentarer

Dagene blir kaldere og håpet mitt blir tappet ut av meg. Det blir vanskeligere og tenke. Jeg føler at lunten min blir kortere. Det føles som om ingen forstår meg og hodet mitt bare eksploderer. Forleden idag var jeg sykt nærme til å få et raserianfall i klassen. I KLASSEN?!

Jeg bare føler meg mer og mer deprimert. Tanker bare flyr gjennom hodet mitt og hjemsøker meg om natta. Det blir vanskeligere å våkne opp og jeg tenker støtt på hva som kommer til å skje i fremtiden min. Kommer jeg til å lykkes? Kommer jeg til å mislykkes?

Det eneste som beroliger meg er når jeg faktisk skriver. Det distraherer meg fra nåtiden og fantasien tar over. Folk har ofte sett med som rar og morsom. Mange kjenner meg ikke egentlig. Bak smilet mitt kan det være noe nokså trist. Presset på¨skuldrene mine føles tyngre og tyngre. Burde jeg egentlig forsette denne bloggen? Den startet oppmuntrende og beroligende, men den har forandret seg.

Det samme har jeg.

Jeg tror ikke at å være en blogger var noe for meg. Alle i skolen som jeg har kjent lenge, kommer vi til å skilles veier. Innleveringer hoper seg opp og skolen blir forvirrende. Det vil komme verre og det tar håpet fra meg. Feil kommer og går, men for meg føles det som alt jeg gjør er feil. Jeg håper at disse mørke følelsene vil forsvinne. At jeg kommer over det og kan se bak med visdom i blikket.

Men jeg holder på miste håpet. Å gi opp.

Det vil bli en lang stund før jeg legger ut noe. Kanskje den siste.

Abdi out.

Del artikkel:


 #depresjon   #håp   #mørke 

Relaterte artikler