Takk for svaret, ordfører

24.02.2019, 12:55

 

Avispolemikk i Romsdals Budstikke mellom Molde-ordføreren og foreldreparet Bergheim & Albregtsen fortsetter.

Etter at Molde-ordfører Torgeir Dahl har svart på våre spørsmål i Romsdals Budstikke om måten å løse kommunale helse- og omsorgsoppgaver på, kommer vi med vår sluttreplikk i denne omgangen.

Nå håper vi på at flere pårørende og verger henger seg på, og at Norsk Forbund for Utviklingshemmede også får spalteplass i avisa.

Her er vårt siste bidrag, som vi venter på å få inn i avisa en av de nærmeste dagene.

 

Utmerket, ordfører Torgeir Dahl

Lørdag svarte du at Molde Eiendom IKKE yter helse- og omsorgstjenester. Likevel beskriver du mange oppgaver som kommunen er pålagt å løse etter helse- og omsorgstjenesteloven.

For oss er dette verdifulle opplysninger i nye forhandlinger om kommunale vedtak og husleie. Takk for informasjonen, ordfører!

Det skremmende i svaret ditt er likevel at du velsigner kommunal ansvarsfraskrivelse. Omsorgsoppgaver, som tjenestemottaker ikke evner å løse selv, er gjort til «vaktmesteroppgaver» mot betaling i høy husleie, men ikke spesifisert.

Med trusselen om høyere «gjengs leie», under markedskreftene, må vi bare være glade så lenge helse- og omsorgstjenestene ikke blir overlatt til Frivillighetssentralen. Takk, så lenge, ordfører!

MAGNHILD BERGHEIM og TERJE ALBREGTSEN

Del artikkel:

Relaterte artikler