Vestfold

05.12.2019, 17:28

Tyrsdag forige uke, dro jeg for å besøke min søster å familien. De skulle ha dåp 1 Desember, men den ble ikke jeg med på, pga at jeg ikke har kontakt med foreldrene mine. Det er en god grunn for, så derfor bestemte jeg meg for å heller dra tidligere i uka, så jeg fikk gidd dåpsgave å vært sammen med hun å familien. Hun hadde en god forståelse for at jeg ikke kom, å hun sa det før jeg bestemte meg, at hun sjønnte det veldig godt. Om min kjæreste ikke hadde hatt vennejulebord samme helga, så hadde han vært med, å da tror jeg at det hadde vært litt bedre for min del, å vite at jeg hadde en støttende hånd. Seffølgelig har jeg jo andre søsken å tantunger å vært hos, men hadde blir alt for tøft å dratt dit alene. 

Det var veldig koslig å få være der i noen dager, jeg holdt hu lille minste å lekte å spilte spill sammen med de to andre. De er SÅ søte😍 

Torsdagen så stod jeg opp 06.15, å spiste frokost å fikk sett søster å tantebarna mine før jeg kjørte videre kl 07.45. Da var jeg på veg til min kjæreste i Vestfold, for å være med han, å i tillegg være med på hans julebord, noe som var veldig koslig, å ikke minst at jeg fikk møte flere av vennene hans. Jeg hadde bare møtt en av 15 stk som var der, så d var jo kjempe stas. Fikk en liten overaskelse av at jeg ble spurt om hvordan det gikk med å finne hus, haha. Da sjønnte jeg ingenting, å LP sjønnte jo heller ingenting, for han fikk jo høre d av en kompis som fikk med seg det, menst LP var ute å røyka. Så det var jo noe nytt. Middagen besto av ribbe, pølse og kjøttkake/bolle med tilbehør, noe som var kjempe godt. Nam nam.  Etter maten, så har de en tradisjon med å finne en status av hver å en, å legge i en boks, å så deretter lese opp en å en, å tippe hvem det er sin. Var mye rart, men veldig artig. Hehe. 

Var en vel lykka fest. 

Idag så er jeg fortsatt hos kjæresten. Han er nå på jobb, noe han har vært hver dag denne uka å forige uke, så ser han ikke noe før rundt 11 til hall 12 i kveld, om jeg ikke drar å trener sammen med han ikveld, veldig usikker egentlig. Jeg har veldig lyst å ta en lite vaske runde, men jeg vet jo ikke hvor han har alt, så får se hvor mye jeg får gjort😅 vil bare gjøre noe fint for han, selv om at jeg hater rydding og vasking. Men nå har jeg jo vært her i 1 uke, så da er det jo litt greit å hjelpe litt. 

De andre dagene har jeg gått tur med både min å hans hund. Han har vært med noen dager seffølgelig, men idag å igår så måtte han dra tidligere på jobb, så da kunne jeg like så greit ha med begge hundene. Jeg gikk også en liten tur sammen med mamman hans, men uten hundene, for det hadde blitt veldig mye, når min er ung og spretten, å bli veldig glad når han ser andre mennesker å hunder. Ikke noe ille i d, men å gå tur med 2 stykk når hun har tispe, så blir det litt mye. Lp sin hund er jo kjempe snill og rolig, så d er vell min hund som på toppen, hehe. Det var jo en koslig tur, ble til og med innvitert inn på is og krumkake. 

Når jeg drar jeg, blir mest sannsynlig på lørdag, om være ikke endrer seg, til at det blir godt kjøre vær på søndag, da blir jeg til da, men nå så ser det ut som at det blir lørdag. Skulle egentlig dra hjem idag, men det var meldt kjempe dårlig vær i Møre og Romsdalen, å da tenke jeg at det beste var å vente til det roer seg. Men hjem blir det uansett til helgen. Så drar jeg ned hit igjen rett før jul, å blir der over nytt år. Gleder meg🥰

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler