Juleferie

01.01.2020, 16:42

Hei igjen☺

Nå er det litt siden jeg skrev her på bloggi. 

Så hvordan min juleferi har vært. 

Før juleferien starta, så var det siste innspurt av gaver å rydde å vaske i hjemmet. 

Passa på at jeg fikk kost mye med Trixi (katten) før jeg dro, å at hun hadde mat og drikke å ny kattesand. Jeg har venner som drar innom og sjekker til henne, noe jeg er veldig takknemlig for, å som jeg syntes alle katter og dyr skal ha, før man reiser bort. 

Jeg pakka og dro nedover til Våle i Vestfold den 21 desember, å er her fortsatt. Dagen før julaften har di en tradisjon der alle sammen samlest i en liten grillhytte hos moren deres, for å spise grøt, å vinner sjokolade med marsipan i, for den som finner mandelen. Kjæresten min var den heldige vinneren der. Var kjempe snill som delte med oss andre.

Julaften dro vi til søsteren til kjæresten min, å der var alle i familien pluss mormoren deres. Eldste broren var ikke der, fordi han bor lengere unna å feira sammen med sin dame. 

Vi spiste ribbe og litt forskjellige pølsesorter. Ribbe er ikke min beste rett, men det funker😅 

Desserten var riskrem, litt kjeks og karamellpudding. 

Aldrig spist karamellpudding før, så her er det noe nytt. 

Julegaveopningen jikk ut på at alle gavene ble delt ut, så gikk det først rondgang mellom di minste om å opne gaver. Det var litt pga at vi var ekstremt mange å som alle vet, så kan barn bli fort lei. Så når de var ferdige, da begynnte vi voksene med å opne gaver. 

Fikk så mye fint. Å julaften var så fin sammen med hans familie🥰 selv om vi gjør ting litt annerledes, så var denne måten veldig bra måte å gjøre det på. 

25 Desember er og en tradisjon, der vi dro til mamman til LP å spiste pinnekjøtt, namm namm. Det er bare det aller beste julemiddagen jeg vet om😍 desserten ble det sammen, men også med is ved siden av. 

Resten av julen ble til å slappe litt av, å døyne ble helt snudd opp med, for å si det mildt. LP var pp jobb 1 og 2 juledag. Og 4 juledag dro vi på Heidi's i Tønsberg, der jeg ble feiret litt, ettersom at jeg har bursdag den 29.12. 

Nyttårsaftan, endte vi med å være hjemme å kose oss med pizza og så The Witches. En seri som blir vår seri som vi skal se sammen😍 

Det var veldig merkelig å ikke være i finstasen å feire skikkelig. Men vi begge har hund, så det gjore ikke så veldig mye for vår del. Min hund liker ikke raketter i det heletatt, menst hans hund bryr seg ikke om det. Vi sto jo i døropningen å tittet ut på de fine rakettene som ble skøte opp, så vi fikk no en liten smake bil🥰 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler