8 mål for 2020!

13.01.2020, 16:54

Jeg tenker at jeg vil ha noen nyttårsforsett eller mål for året. 

1. Bli flinkere til å spørre om folk vill komme på besøk.
Grunnen for det, er at der oftest er jeg som drar på besøk, å syntes det blir feil.

2. Trene mere regel messig.
Her må jeg starte rolig å bygge meg oppover med antall dager i uka jeg skal trene. Men måle mitt er å trene 4 ganger i uka.

3. Spise mere frukt og grønt.
Måten jeg vil gjøre det på, er å få opp en kalender eller lage en tabell uke for uke. Så vil jeg bruke forskjellige farger for forskjellige mål, så bruker jeg fargene til å krysse inni ruta pr dag, om jeg hsr vært flink til å spise frukt eller grønt, trene osv. For å håpe at det hjelper meg til å bli stolt av meg selv, å i tillegg holde oppe mote med forskjellige måla mine.
(ikke så veldig flink til å forklare😅)

4. Bli sunnere. 

5. Spise mindre godteri i ukedagene, å forholde meg i helgene. 
Måten jeg vil gjøre det på, er å krysse av på kalenderen så jeg ser hvor mange dager jeg har spist godis, å i tillegg ha kontroll på å trappe ned. 

6. Ikke drive å dra på butikken for bare å kjøpe småtteri. Fordi det blir fort dyrt i lengden, å man mister kontroll over hvor mye man bruker i mnd.

7. Nå flere fjelltopper jeg ikke har vært på enda. 
Jeg elsker jo fjelle og naturen. Jeg har altid vært flink til å gå på fjelle, men ifjor så ble det egentlig alt for lite, det var mere pga at jeg har vært mye plaga, så i år vil jeg virkelig nå fjelltopper jeg har drømt om lenge og nå. 

8. Telt tur med hund, venner og kjæreste. 
Dette er noe jeg virkelig savner. Å dra til fjells å bare nyte naturen, frisk pust og stillheten. Bare kose oss med fisking og grilling sammen. 

Del artikkel:

Relaterte artikler