Flytting?

15.01.2020, 16:51

Siste tiden har jeg tenkt på flytting sammen med typen. Det er ikke noe som er bestemt enda, å når det vil skje og hvem som skal flytte.

For meg så tenker jeg at det er både fordel og ulempe for begge parter, men en av oss må flytte om det skal gå. For akuratt nå så pendler vi, å det er snakk om 7 timer kjøring med bil, å det kan ta opp mot 8 timer. På det meste brukte jeg 12 timer som var i Januar ifjor. Det var drit dårlig veger, dårlig brøtt og ulykke som forårsaket at det tok så lang tid, d var virkelig et mareritt å veldig slitsomt. Kjørte da hen Hilux pic up med bikje bake i bak sete. Litt av en tur må jeg si, hehe. 

Ulempen for at jeg flytter jo at jeg har mine beste venner her, som jeg er absolutt avhengig av. De betyr så sykt mye for meg, å noen er som søsken for meg. Åsså elsker jeg jo de høye fjellene rundt her. Der er det ikke mye fjell, der er det mere turstier, så må nåkk kjøre litt for å finne mere fjelltopper. Forhåpentligvis så skal jo dette gå fint, for natur er jo kjempe fint det, å i tillegg så er jeg jo havt østlending, så er jo litt vant😉 

For han er det nåkk mest vanskelig å flytte fra familie. Han har og mange venner, men de ser han ikke så veldig mye til igjen. Han mistet sin far ifjor, så jeg har fult forståelse for at han vil være med familien sin akuratt nå. Har jo mistet min bror, så den sjønner jeg godt. I tillegg så har han 2 jobber der nede. 

Fordelen er at det er mye enklere å få jobb der nede en det det er her oppe, for det er ikke sånn veldig mye jobb rundt her som vi vil jobbe med, spesielt for han. Da må det bli pendling til Ålesund eller Molde, å det blir veldig dyrt, for enten er det ferge eller så er det dyr bom. 

Så beste er nåkk at det blir jeg som flytter. Selv om at det er billigere å bo rundt her. 

Andre tanker jeg har om det her, er jo hvordan det vil bli. Jeg har jo aldrig bodd sammen andre kjørester jeg har vært sammen med, jeg har jo bare bodd med venner eller på hybel med andre folk. Så kjenner jeg gru gleder meg akuratt til den biten.

For hvordan vill det bli?

Hvordan kommer flyttingen til og bli om det er jeg som skal flytte dit. Hvordan skal jeg få med meg det store hundeinnhegninga som er bygd opp? Det er seffølgelig mulig å dele opp til fire deler, med det er fortsatt høyt og langt😅 

Kommer vi til å være flinke til å handle inn mat sammen, å lage mat fra bynnen å kose åss sammen med det?

Kommer jeg til å få venner så jeg kommer meg ut, å vi ikke går oppå hverandre heletiden? Hvordan blir det vist vi drar opp til Måndalen for å besøke vennene mine? For vi begge har jo hunder, å vist vi skal bli lenge, så er det jo greit å ha med hundene. 

Skal vi fikse felleskonto der begge overfører for mat og regninger, eventuelt spare til noe feri sammen? 

Kommer vi til å greie å fordele å gjøre husarbeid? Vi er jo begge flinke til det, men det er jo snakk om at vi begge skal flytte sammen, å ingen av oss har bodd sammen med kjærestene tidligere, så begge to er jo helt ny på det. Han er jo kjempe flink og snill, så jeg tror jo at det vill gå bra, seffølgelig. 

Kommer jeg til å klare å tvinge meg selv til å finne på noe, eventuelt finne ut om det er folk der ute som er inntrisert i å bli kjent å være med på tur, kanshe gjennom DNT? 

Vil jeg kjøre og utforske litt? 

Sånne tanker får jeg. På nytt sted, så får jeg litt små angst og dørmila kan bli litt lang til å bare kjøre rundt å bli kjent, eventuelt å finne turstier som jeg kan gå.

Å gå tur hver dag, blir ingen problem fordi hundene må ha trim de og, å i tillegg så må jeg skaffe meg nøkkel til trimromme, så jeg får trena. Det kan av og til være litt krevende, for jeg syntes det er ubehagelig å trene i store folkemengde, men med typen som støtte, so blir jeg nåkk vandt til slutt, å da vill jeg nåkk dra alene når han er på jobb eller andre steder☺❤

Det er nye tanker rundt dette, men jeg tenker at det også kan være bra for min egen del og komme meg litt vekk og bo på en ny plass. Kunne bare ønske vennene mine var der når jeg ville tatt spontantur på besøk eller gått tur sammen. Men sattser på at det her ordner seg og det går bra😍

 

Snakkes🥰

Del artikkel:

Relaterte artikler