Kurs om angs, deprisjon og søvnproblemer!

18.02.2020, 18:29

ANGST, DEPRISJON OG SØVNPROBLEMER! 

Hei, da har jeg vært noe på kurs innen det her. Jeg lærer mye, å i tillegg så har jeg hørt mye om det fra før.  Vi fikk til og med noen hefter, der vi kan skrive ned en sitvasjon. Det kallest foe et A B C skjema, å dette skjema skal hjelpe folk til å få dårlige tanker eller en sitvasjon til å bli noe positift, sånn at mann ikke skal tenke negatift heletida. 

Etter hver jeg har vært på 2 av 4 kursdager, så har jeg allerede kjent meg gått igjen av det som blir sakt, å etter å høre, så tenker jeg at, å gå å ha dårlig samvittighet for at jeg f.eks er sykmeldt pga det, så er det faktisk låv. Jeg er veldig mye plager med smerter i tillegg til alt det her, så takk gud for at jeg har meldt meg på kurse, for det får meg selv til å ikke ha dårlig samvittighet. 

Jeg husket at jeg gikk å følte på at folk kanskje ikle trodde på meg, tanken på smerter. Noen dager var d ikke så ille som andre, men jeg har vært plaga med smerter hver eneste dag i 6 mnd, pluss at det kommer og går, å det er ikke mye som skal til før en kjenner det, bare stress, tung oppoverbakke eller kanskje trening.

​​​​Så å være på det kurse hjelper meg mye å tenke over ting, selv om at det ser veldig mørkt på ting, å føler at vegen er flere mil unna, så jeg ikke føler at jeg noen gang kommer til å bli bra, men å gi meg, vil jeg aldelest ikke. 

Så for alle dere som sliter med det samme, så kontakt legen eventuelt sykologen din om du har, om d er kurs som handler om angst, deprisjon å søvnproblemer å meldt deg på! 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler