Min drøm

10.06.2019, 09:45

God dag Jeg er så heldig i dag Selskapet har i dag gidd meg 2 rabattkoder på startpakken. Dette skjer ikke ofte, så dette skal jeg virkelig utnytte. Vil DU være med på eventyret??

Jeg begynte for 2 år siden, og jeg har fått mange nye venner, god hjelp fra et supert team. Dette er virkelig en ekstrajobb jeg kan gå god for Jeg har nådd ranken ruby og tjener omtrent 4000kr i mnd, noe som kommer godt med siden jeg fortiden er under utdanning. Da jeg valgte å begynne med dette var tanken min at jeg skulle kunne leve kun av dette, både for å få bedre tid til ungene, og bestemme mere i mitt eget liv. 

Jeg har et stort ønske om å reise mere, noe som aldri har vært mulig før, Jeg ville kunne gå på butikken uten å telle penger og bare vite at dette har jeg råd til. Vi har lån og gjeld, ikke råd til å kjøpe oss hus. Jeg vil ikke si at denne jobben har hjulpet meg til å få alt dette, men jeg gir ikke opp

Hvor mye ekstra penger trenger jeg i mnd? Jo, jeg trenger å nå diamondranken da får jeg en årlig inntekt på 177 000 + alle bonuser Jeg sikter høyt og jeg turte å gripe muligheten som kom til meg. Angrer ikke et sekund

It Works er en utrulig gøy og lærerik jobb som jeg stortrives med! Perfekt dersom du trenger litt ekstra penger, eller bare ønsker å være en del av noe!

Hvor mye trenger du? Gjerne kommenter under på dette innlegget

Ha en fortsatt fin dag

Del artikkel:


Relaterte artikler