Phnom Penh. 12.innlegg (19.7.).

19.07.2022, 17:13

2 kommentarer

Nå har vi, som overskriften tilsier, installert oss i Kambodsjas hovedstad.
Siden siste innlegg, har vi klart å nyte en dag ved bassenget, uten å bli mer røde! Vi fikk også testa havet, da det for første gang var gult flagg der (og rødt🤨).
I bassenget fikk vi en bunch med unger etter oss, som både spruta, dykka etter oss, la seg og solte seg med oss, og fulgte etter oss helt til rommet😅 Vi er jo ganske kule!
Vi fikk også smakt Durian, den mye omtalte frukten. Fikk en bit i hånda av en som lagde juice av det, da det er forbudt å ta med en på hotellet. Den er ulovlig i mange land pga. lukta. Det gjør det jo ekstra gøy! Nå skjønner vi litt av lukta i gatene, ja.. Smakte rart, og skjønner at enten elsker du, eller hater den.
I dag starta tidlig for Marias del. Ingen hotellfrokost (veldig bitter for dét); hun har såklart klart å anskaffe seg matforgiftning.
Ikke gøy med en 8 timers reise når alt tar heisen opp og ned innvendig, og feberen briljerer🤮💩


Vi gikk riktignok likt kledd likevel, måtte sette litt humor på ting. Joakim følte seg litt utilpass, da hordene med matchende mennesker opphørte da vi forlot hotellet i Phu Quoc. Eller, som vi har tulledøpt den nå; Puke Òc🙄

Strenge på korona i Kambodsja, så her var det taktikken til pingvinene i Madagaskar som briljerte "smile and wave, smile and wave".

Utfarten fra flyplassen her ble spennende, da vi ble stappa inn i en liten tuktuk med all bagasjen, som absolutt ikke hadde plass. Is it going to fall of? - Yes, yes😁 Mye bedre i engelsk her, men ovennevnte er fortsatt klassikeren!

Koser oss på rommet med gekkoen vi har døpt Phnom, som fulgte med på kjøpet 🦎 Foreløpig er han bak tv'n, skal lære han å bli litt varm i trøya 😎 


Del artikkel:

Relaterte artikler