Bangkok med et bang! 16.innlegg (24.7.)

24.07.2022, 17:30

6 kommentarer

Minioppdatering:
I dag fløy vi til Bangkok, og såklart måtte Maria få skyhøy feber før vi dro. Svetten rant, og klærne klistra seg til kroppen. Hvordan komme inn i superstrenge Thailand? Knask to paracet før du hopper på flyet, og smil og vink. Strategien har funka før, og gjorde det også nå!

Vel framme på det kule hotellet vårt (ser ut som noe fra Mulan), dusja vi av oss reise-og febersvette, og tura ut etter middag. Reka i små gater og smug, og fant ingenting. Merkelig rolig, og mye stengt, kontra hva vi har vært vant til en mnd nå! Endte på et gatekjøkken fra Hong Kong, med en søt melbolle i hånda på vei hjem. De hadde forresten ikke øl til Joakim, men mannen løp over gata til nærmeste butikk og fiksa!

Vel tilbake etter trasking mellom lyn og tiggere, bompa vi inn i en norsk gutt og faren, og ble såklart kjent med dem. Snudde i døra, og ble med dem ut til Khasoan road, som tydeligvis er et kjempekjent sted her. Høy musikk, hasj, lystgass, friterte insekter og mer.
Starta rolig på vårruller, så ble vi fora med friterte innsekter. - Da har vi prøvd det også! Dama spraya et eller annet på de i posen, innbiller oss at det var insektsmiddel for å sikre at de var døde😬
Skylte ned med litt mango fra en kopp.
Sånn, det var vår pangstart på Bangkok! 


Del artikkel:

Relaterte artikler