India middels. 19.innlegg (29.7.)

29.07.2022, 05:00

2 kommentarer

Kort oppdatering nå som vi er fremme og mette på hotellet.
- Vi fikk en rolig start på dagen. Frokost som vanlig, pakket i et rolig tempo, check out, og slappe av og lese ved bassenget før taxien kom. God tid på flyplassen og livet har vært greit.
Lenger flytur enn vi har hatt for vane for denne ferien (bortsett fra flyet ned!!), men 4 timer går jo ganske fort.
Så landet vi og vi forberedte oss på stress. Av alle landene vi har besøkt, var India det landet det var desidert vanskeligst å komme inn i. Søknaden for visa var på maaange sider. Krav om vaksine, gyldig PCR-test og skjema før man satte seg på flyet. Vi fikk også nei på første forsøk da vi søkte om visa, fordi passbildene våre var for kornete, og vi måtte sende inn selfier for å vise hvordan vi så ut. Maria ble da ganske sur når vi nesten ikke har måttet vise fram noe. De spurte om vi hadde fylt ut skjemaet, vi sa ja, så da gadd de ikke se på det... Så mye arbeid for oss, og de sjekker ingenting!!!

Taxi for 1000 rupi til hotellet, og kort tid etter at vi var instalert, var det ut og jakte på mat.
Indisk mat er alltid godt, og det gjelder i India også. Vet ikke helt hva det vi spiste het, men godt var det. Maria har lært seg en lekse alt: indisk medium er IKKE det samme som norsk medium! Hun ble plutselig svett, til Joakims store underholdning! Det er forresten enda et nytt klokkeslett å vende seg til her; India har forskjøvet livsstilen vår med 1,5t foran de andre landene vi har vært i. 
Btw; laster opp litt ekstra bilder fra Thailand, da vi ikke har så mange fra India enda. 
Nå venter frokost på oss 👋 😁🇮🇳


Ja, middels i India er ikke det samme som indisk middels i Norge!

Del artikkel:

Relaterte artikler