TeaTea

FORMÅL I PARIS. "INSTRUKSJON" FOR LAT ROMANICS

15.01.2019, 16:11

Frankrike i det hele tatt - en kombinasjon av vakker og behagelig ettersmak. Mange har en dag i Paris for å elske dette landet. Men vi foreslår at vi ikke bor på sjarmen til hovedstaden og planlegger en liten tur for å gi beundring for Frankrikes syn på apoteket. Husk disse syv stedene hvor du sikkert vil returnere.

Dune du Pilat

Gironde (Gironde), sørvestlige Frankrike

Utrolig vakkert sted - den høyeste drivdynen i Europa, Pyla. For fans av paragliding er sandkasser på 117 meter høye en ekte finner!

La Dune du Pilat ligger 8 km fra spa-byen Arcachon, en kult scene blant østerselskere. Nærheten til turistsonen betyr at det alltid er mange som vil klatre i sanddynen og nyte den fantastiske utsikten over Arcachon Bay. Vær oppmerksom på dette når du planlegger ditt besøk. Det er best å ankomme før klokken 10, mens det ikke er mange turister og biler på parkeringsplassen.

Mont Saint Michel (Le Mont Saint-Michel)

Normandie, Nordvest-Frankrike

Den steinete øya Mont Saint Michel er et UNESCOs verdensarvliste. Dammen som forbinder øyfestningen med fastlandet vises da ved lavvann og skjuler deretter i høyvannet. Denne egenskapen til Mont Saint-Michel og de pittoreske konturene til klosteret og byen ligger på den som gir stedet mystisk sjarm.

Etretats Rocks (Les Falaises d'Etretat)

Normandie, Nordvest-Frankrike

En tur til Øvre Normandie kan ikke forestille seg uten å besøke Etretat. Ligger på den engelske kanalen, er Etretat først og fremst husket for sine kystklipper. Påminnelse om bukten, de pryder den engelske kanalens skyline med silhuetter.

Grottene La Balme (Les Grottes de la Balme)

Isère, sørøstlige Frankrike, i nærheten av Alpene

Bare 40 minutter fra Lyon er et veldig bisarrt landemerke - La Balme Grottoes. Her møter du unike stalagmitter, mystiske underjordiske labyrinter og innsjøer, samt små bassenger ved amfiteateret. Bare vær forberedt på at underverdenen La Balme er bebodd av bat!

Valensole Plateau (Le Plateau de Valensole)

Provence-Alpes-Côte d'Azur (Alpes-de-Haute-Provence), sørøst for Frankrike

Lavendelmarkene på Valensole-platået hver sommer blir hovedutsmykningen av Provence. Dette området er kjent for alle typer lavendelprodukter: fra naturlig kosmetikk til honning med en unik smak og aroma. Derfor, i tillegg til en estetisk nytelse og elegant fotografering, venter du på en veldig hyggelig shopping! Før du går, sjekk bilen din og bestill nettbutikk for reservedeler

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler