TeaTea

Hvis katten min hadde en blogg

30.01.2019, 10:36

Hvis katten min hadde en blogg, ville han vært tusen. Fordi han har blå øyne, hvite whiskers og brune egg. Innrøm det, hånd på hjertet, få av dere kan skryte av det.

Hvis katten min ledet en blogg, ville det være nok for ham å legge ut bildene sine - og tusenvis av kommentarer om kontinuerlig rensing er gitt for ham. Og bare misunnelig ville hysse, ha bøyd bak: photosh-sh-sh-shop!

Hvis katten min hadde en blogg, ville produsentene av fôret overvelde ham og be ham om å fremme neste Whiskas, men han ville arrogant svare: "Kjøtt! Jeg spiser bare kjøtt!

Hvis katten min blogget, ville han til slutt bli valgt, sannsynligvis presidenten. Og du vet hva jeg forteller deg? For meg er dette ikke det verste alternativet. Han er fotogen, han har en hyggelig høy stemme, beskjedne krav til komfort, og han stjeler en liten og eneste edibles. En slik president kan være stolt av - hvilket annet land kan skryte av at presidenten har blå øyne, hvite mustasjer og brune egg?

God ting min katt blogger ikke. Og det ville være noe ubeleilig for presidenten å gi ørene hans for å stjele fra pakker ...

Min favoritt katt spiser bare mat fra nettbutikket, selv om det ikke er kresen om mat, men liker å spise velsmakende mat.

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler