TeaTea

Madrid biltur

04.02.2019, 16:11

Byen av serenade og tyrefekting, Madrid, Spania, har alt for å behage turister og elskere av flukt. Det er ganske mulig å reise til Madrid med bil fra Paris. Hvis du kjører med bil, er reisetiden 13 timer ved en konstant og rimelig hastighet. Når du er der, velger du en biltur på destinasjonen.

Madrid for flukt og foryngelse
Hovedstaden og den store byen Spania, Madrid dekker et område på 604 km2. Det er et landemerke destinasjon for en ferie og foryngelse. Ombord på bilen, gå på veiene og stier slik at du kan tenke på en grønn og fantastisk natur og til og med nedsenking i hjertet av dette himmelske universet.

Når du reiser med bil, kan du stoppe for å gå til grønne og attraktive steder, inkludert den kongelige botaniske hagen i Madrid, hagen til Sabatini, parken Casa de Campo, parken Buen Retiro ... Den største glede for barn, besøk Madrid Rio fritidssenter på ca 10 kilometer, med 17 lekeplasser. Hvis du besøker Madrid om sommeren, kan du prøve å besøke sine vakreste strender og de nærliggende som stranden i Saplaya, stranden i Las Arena.

Madrid besøker temaet kultur
Madrid er et mål for fortreffelighet for elskere av kulturell turisme. Når du kjører med bil, vil du ikke ha problemer med å komme til de forskjellige bydelene i denne byen, som Puerta del Sol, Malasana, Salamanca, Lavapiés, Gran Via, La Latina ...

Du vil da være interessert i de ulike kulturelle og historiske severdighetene i Madrid. Besøk for eksempel Prado-museet og Museum of History of Madrid. Besøk også de viktigste monumentene som La Puerta de Alcala, Arganzuela Crystal Palace, Alfonso XII-monumentet etc. Ditt ønske om kulturell turisme vil bringe deg til kontemplasjon av tårn og skyskrapere i Madrid som Torre de Madrid, Torre del Banco Bilbao, Torre Picasso, Bygningen Spania ...

Kjør bil i Madrid
Å kjøre din personlige bil i Madrid er ganske mulig. Du trenger bare å ha et gyldig førerkort og en midlertidig kjøretøysirkulasjonstillatelse. Før avreise, sørg for at alt fungerer bra for din bil og for reservedeler, finn det du trenger på nettsteder som autodeler ulike typer biltilbehør. Hastigheten tillatt i byen er 50 km / t. Det kan gå opp til 90 km / t ut av byen. På 4 baner og andre konvensjonelle baner kan hastigheten være 100 km / t. På motorveier er hastigheten tillatt 120 km / t.

For å unngå problemer, prøv å ikke ringe mens du kjører. Det er nødvendig å slå av telefonen, bilradioen og hvilken som helst elektronisk enhet når du er på bensinstasjonen. Det er alltid nødvendig å parkere på begrensede områder. Sørg alltid for å parkere bare på områder med blå prikker. De grønne punkterte områdene er for beboere.

Velg for leiebil i Madrid
Gikk du til Madrid med fly eller tog? Du kan leie en Citroën-bil eller et annet merke av ditt valg. Leverandører i Madrid som tilbyr bilutleie, mangler ikke. Dette gir deg muligheten til å sammenligne priser. For å leie bil i Madrid må du være minst 21 år gammel og ha gyldig fransk eller internasjonalt førerkort. På svensk her.

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler