TeaTea

Min tur til England

14.05.2019, 15:50

Tenk deg å våkne en dag i et land du aldri har vært til og vet ingen der. Det er en utrolig opplevelse, og noe som folk vil huske for alltid.

Før vi går til landet, har vi noen stereotyper om livet der, som er ødelagt etter turen. Og England er ikke et unntak. Folk tror at britene er hardhjertede og uskadelige. Men de er ikke. Russerne er alltid velkommen i England. Hvis du noen gang besøker det, vil det alltid være en liten del av hjertet ditt.

Jeg er veldig interessert i britisk kultur, historie og folk. Så, mitt besøk ga meg en god mulighet til å sammenligne det jeg allerede vet om England med det virkelige liv. Jeg er takknemlig for skjebnen til mine foreldre og lærere, at i juli i 2009 dro jeg til England. Dette ble ført av år med harde engelske leksjoner, en vellykket gjennomføring av internasjonale eksamener på forskjellige nivåer, utmattende tur til Moskva for behandling av dokumentene. Men til slutt er en gruppe likesinnede mennesker og jeg i England ...

Det var fantastisk og slo meg umiddelbart. De første dagene var innledende, og da kunne jeg navigere i Guildford, i byen, hvor vi bodde. Men la meg starte fra begynnelsen.

Da vi ankom, dro vi til våre familier. Jeg var uforutsigbar glad for å møte disse menneskene. Det var min første erfaring med å kommunisere med briterne. Jeg ventet at de skulle være ganske kalde, full av tradisjoner, men det viste seg at de er veldig hyggelige og gjestfrie. Innen 2 uker bodde jeg hos eierne av huset (Cranstone, ektemann og kone) og 2 jenter - fra Spania (Anna) og Tyrkia (Oykyu). Den første dagen var jeg veldig sliten og var dessverre ikke i stand til å gjøre noe. Men neste dag dro vi på tur til London.

Ankommer der, ble jeg absorbert av følelsene! Det var fantastisk: vi kjørte på det største pariserhjulet, og dro til Madame Tussads 'Museum som jeg ønsket å besøke. Der fikk jeg muligheten til å bli fotografert med kjendiser i voks og å gå til rommet for frykt ... det var skremmende, hjertet mitt tok på seg hæler! Det var veldig skummelt, men jeg endured, og så bare lo på ideen om rommet. Museet hadde mange interessante ting å se.

Neste dag gikk jeg til skolen for første gang. Jeg hadde muligheten til å se forholdene der ungdommene lærer engelsk. Barn på skolen min var fra mange forskjellige kulturer, men det stoppet ikke oss å være venner. Først kunne jeg ikke huske veien til skolen, men jeg min nabo, som bodde i 2 uker i Guildford, hjalp meg. Det viste seg at jeg bodde nær sentrum av byen vår.

På onsdag hadde vi en annen tur - til Oxford. Jeg hadde mange følelser fra det. Det var bare utrolig spennende å se på den berømte Oxford University, som jeg mye hørte om! Ved ankomst i England var det vanskelig å bli vant til språket og hvordan å kommunisere det. Jeg tok en veldig synlig forskjell mellom russerne, snakker engelsk og britisk. Men etter de første turene brukte jeg og lærte mye. Og selvfølgelig var det flott å besøke den berømte salen, hvor handlingen av verdensberømte film om Harry Potter har skjedd. Det var bare utrolig spennende å føle seg som heltinnen til denne filmen. Min drøm ble realisert!

Bortsett fra turer til andre byer gikk jeg sammen med vennene mine langs gatene i byen hver dag etter klassene. De var helt forskjellige fra våre russiske. For eksempel var hovedgaten, ofte kalt High Street, foret med stein, overalt kunne man se vinduer i ulike butikker. Det er verdt å merke seg at det lokale bakeri var veldig bra, klær var mye billigere enn i Russland, men maten var derimot svært kostbar.

På lørdag hadde vi en utflukt til London igjen. Vi gikk gledelig gjennom Trafalgar Square, så på Buckingham Palace, dronningen var i slottet på den tiden da det ble reist statsflagget på palasset, så Big Ben, Westminster Abbey, besøkte det historiske London-museet.

Før jeg var i London, trodde jeg at det er turist senter, fullt av utlendinger. Men jeg tok feil, fordi det så ut som Moskva. Som de fleste storbyer var det støyende, forurenset og overbelastet med trafikk.

På onsdag hadde vi den siste ekskursjonen i Portsmouth. For meg var det nok den mest spennende. Vi besøkte de gamle museumsskipene, inkludert den eldste og en av de mest berømte, skipet Victoria, som admiral Nelson har seilt. I Portsmouth besøkte jeg museet, bestående av et enkelt skip, hentet fra havbunnen. Det var lenge under vann, så nå ligger han bak et glass, og det sendte en vannstråle da skipet ikke ble ødelagt i små partikler. Før turen kjøpte jeg alt jeg trengte for min Polo www.reservedeler-online.co.no/vw

Fredag ​​var den siste dagen i England. Jeg ville bli i England minst en annen litt. Men dessverre forlot vi på lørdag. Så jeg prøvde å omgå alle de vakreste delene av Guilford, som jeg visste. Hjemme, jeg interaksjon med mine naboer; vi byttet e-post til å skrive til hverandre, ankommer hjem. Det var den siste dagen i dette. 

Del artikkel:


 #England   #tur 

Relaterte artikler