Sheit! Det er snart jul!!😱😱😱😱

03.12.2018, 09:52

7 kommentarer

Tenkte at jeg skulle forberede meg godt til jul i år lizm... Bestille kredittkort for å få råd til alle presangene - det må jo være dyrt og flott. Og adventskalenderen må jo være skikkelige greier. Søke om kstra jobb på nyåret for å betale det tilbake. Bake minst 7 sorter kaker - slik at en kan fylle opp bosset på nyåret med minst 5 av boksene som aldri ble rørt. Søke om ferie for å vaske ned huset - blir jo ikke jul før det er rent (trodde ikke en kunne endre datoen for jul jeg????). For ikke å snakke om  skissering og planlegging av strømforbruk - i år skal huset lyse opp gata! 

Satt ved frokostbordet i en morgen for noen dager siden, og tenkte at jeg har egentlig ikke tid til senen kaffikoppen. Her må jeg brette opp armene og sette i gang. Klam av svette bare av tanken Så sier Håkon på 8 år: "Mamma, kan vi ha pepperkakekalender i år? Det er så koselig og ikke er det dyrt heller. Og så trenger vi egentlig ikke mer enn pepperkaker heller, for vi spiser ikke opp noe likevem. Og vet du, jeg ønsker meg nye fjellsko og rn liten sekk til å bære soveposen i til jul. Så kan vi gå i fjellet til sommeren og". Jeg tok meg tid til å drikke den kaffikoppen jeg...og enda en. 

Så nå har jeg vaska stuebordet til jul. Meeeeget fornøyd - julevasken færddi Leste meg frem til at jula kommer 24.desember uansett hvor mye støv det er i huset. Så da tar jeg nedvasken til våren i stedet denne gangen og! Avbestilte hele kredittkortet - nyttegaver med personlig tvist i stedet for dyre greier butikkene reklamerer ekstra for i disse juletider. Adventskalenderen er komt i vinduet - 72 stk pepperkaker Og 2 bokser med pepperkaker i skapet - julebaksten er ferdig! Beina på bordet, det blir jul likevel! Julestress er bytta bort mot julekos! 

Så til dere som stresser rundt - jula kommer uansett. Ikke glem å kos dere og slapp av og være glad i hverandre  

PS: Blir ikke det mest lysende huset i gata i år heller. Fant ut at blinking og lys i alle retninger vil ødelegge nattesøvnen til naboen. Og jula handler om å glede, så da gleder jeg jo naboen. Selv om de ikke vet det. Kan kanskje gi de et julekort med en beskjed om min omtanke? Juletreet på verandaen får duge i år og

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler