BloggiShop og oppdatert personvern

07.06.2018, 13:34

1 kommentar

Bloggi har lansert egen nettbutikk: bloggi.shop Nettbutikken er en "pop-up" butikk som vil være i en begrenset periode. Fortjenesten på salg i butikken brukes blant annet til drift av Bloggi. Butikken vil ha et variert utvalg varer til gode priser og kun 1-3 dagers levering via Posten. Vi stor pris på om du støtter oss ved å kjøpe et produkt eller to, slik at vi kan fortsette å utvikle og drifte denne bloggplatformen. Kom gjerne med forslag til hva slags produkter du ønsker vi skal selge.

Tidligere hadde vi annonser fra eksterne annonsører som skapte inntekter. Vi hadde ikke kontroll på hvilke annonser som dukket opp på bloggene, og til tider var det mye rart. Den siste tiden har det også vært stort fokus på personvern, og hvilke data internasjonale bedrifter samler inn. Via annonsenettverk skaffer de seg mye informasjon om hver og en av oss. Dette er også en grunn til at vi har fjernet annonsene. 

Vi har heller ikke "Liker"-knapper fra f.eks Facebook og Twitter på Bloggi. Kommentarfeltet vi benytter er også egenutviklet, og ikke levert av Facebook. På den måten kan ikke disse nettsidene spore deg. Ja, vi har dele-knapper på artiklene, men disse fungerer på samme måte som om man manuelt skriver inn og deler nettadressen på Facebook.

Ønsker du å vite mer om hva vi lagrer om deg, og hvor lenge, kan du lese vår oppdaterte personvernerklæring.

Bloggi er 100% norsk, 100% gratis og 100% fri for eksterne annonsører.

Ha en strålende sommer! 

Del artikkel:


 #personvern   #bloggi   #shop 

Relaterte artikler