Siste nytt: August 2018

23.08.2018, 11:57

Bloggi oppdateres fortløpende. Noen ganger er det store, andre ganger små justeringer. Her finner du en oversikt over det som er nytt for august 2018.


Nye emojis

Vi benytter fantastiske EmojiOne på Bloggi. Dette gjør vi for at alle besøkende skal se samme emojis, uavhengig av om de bruker Android eller iPhone. EmojiOne lanserte nettopp et helt nytt sett med ikoner, versjon 4.0. Dette retter også problemet med at enkelte emoji ble erstattet med fire spørsmålstegn: ????.

Hvis du vil se alle de oppussede ikonene, klikk her: emojione.com

 

BloggiShop

Alle bloggere får nå 10% rabatt ved kjøp på bloggi.shop. Din unike rabattkode finner du på forsiden når du logger inn. Koden kan deles med venner, familie, og bloggleserene dine. Oppgi koden i handlekurven, og se at prisen blir trukket fra på bestillingssiden.

Her er en oversikt over nye produkter som er lagt til i august: LED-fotosnor, selfielys, mor-barn luer, vanntett mobilpose, og kortholder til mobilen. Alle produkter har et svært begrenset opplag!

Bloggi en gratis bloggplattform, og eneste inntekt vi har kommer fra fortjenesten ved salg i BloggiShop. I enkelte perioder vil det vises produkter fra BloggiShop nederst på blogginnlegg og i blogglisten. Dette for å informere om nye produkter som kan være interessante for dere og leserne deres.

 

Artikkelvisning

Vi har forbedret visningen av bloggartikler. Spesielt artikler med mange bilder lastes nå inn mye raskere. Linker til andre artikler fra samme blogger er nå flyttet opp over kommentarfeltet. Dette for å gjøre det enklere å finne når man bruker mobil.

 

Vi takker alle trofaste og nye bloggere for at dere ønsker å blogge hos oss. Dersom dere har forslag til forbedringer, så ta kontakt på Facebook, e-post, eller bruk kommentarfeltet. 

Del artikkel:


Relaterte artikler