Påskeoppdateringer

17.04.2019, 11:13

Her kommer en liten oppdatering på hva som er oppdatert siden sist.


Nye bloggere

Etter at andre bloggplatformer har endret sine praksiser, har vi opplevd en tilstrømming av nye bloggere. Dette er vi selfølgelig veldig glade for. Vi håper at dere som er nye hos oss setter pris på at vi er fri for eksterne annonsører, enkel i bruk, og samtidig 100% gratis. 😊


Oppdaterte emojis

Ny versjon av alle emojiene på Bloggi. Friskere utseende, samt enda flere. Du setter inn emojis på vanlig måte via mobil/nettbrett.


Daglige bloggartikler

Vi har nå satt en grense på maks fem daglige artikler. Dette for å begrense de bloggerne som postet hundresvis av artikler. Vi ønsker å opprettholde Bloggi som en gratis bloggplatform, og derfor må vi av og til gjøre tiltak for å hindre misbruk.


Oppdatert statistikk

Vi har endret algoritmen som teller besøk på artikler. De fleste vil den neste tiden merke en liten nedgang i antall besøkende. Dette fordi vi har blitt flinkere til å fjerne uekte besøk, altså trafikk som ikke er fra ekte mennesker.


Raskere visning av video

Bloggartikler som inneholder mange YouTube-videoer lastes nå inn mye raskere. Dette fordi videoene nå ikke starter før man klikker på dem. 


Da gjenstår det bare å ønske alle våre bloggere en riktig god påske! 🐣

Del artikkel: Del på X


 #påske   #bloggi 

Relaterte artikler