DARE TO BE DIFFERENT!

17.04.2023, 14:28

1 kommentar

Hei!

 

Jeg har alltid sakt at jeg ikke er som alle andre, jeg har sakt til meg selv at jeg skal kle meg i det jeg vil, farge håret akkurat slik jeg vil, og at jeg er god nok som jeg er. Men sannheten er at jeg ikke tørr, jeg tørr ikke skille meg ut fra mengden, jeg tørr ikke være meg selv! Men det er nok fordi jeg har blitt mobbet fra jeg gikk i barnehagen og til voksen alder.
MEN etter jeg fikk barn så har ting forandret seg, jeg føler at jeg kan være 100% meg selv, gå i det jeg føler og gå i, farge håret slik jeg vil, og bryr meg ikke noe om hva andre sier om mitt utseende. Dette har vært store skritt  for meg, og jeg har gått ut av komfortsonen min veldig mange ganger, men jeg har klart det! Jeg jobber enda med å ikke bry meg om hva andre tenker og mener om meg, men jeg har kommet langt! Dette synes jeg er morsomt og jeg vokser på dette, veldig mye av dette er av hjelp av min mann og mine barn.

Jeg skammer meg ikke lenger over og si at jeg går til psykolog/miljøterapaut, for det er ikke noe og skamme seg over! Vær deg selv 100% og du skal se du kommer lengere på veien.

Legger ved et bilde der jeg har gått langt over min egen komfortsone og virkelig har gjort det store! :D

Og farge håre i en slik farge har jeg drømt om lenge men har ikke turt og gjøre det! Men jeg hoppet i det og gjorde det!
Stå på og vær deg selv!

 

HUSK AT DU ER GOD NOK SLIK DU ER!

 

Klem Camilla

Del artikkel: Del på X


 #dare   #to   #be   #different   #duergodnok 

Relaterte artikler