Al norte!

13.04.2018, 19:36

4 kommentarer

Island in the sun...

Gran Canaria er øya der sola skinner. Iallefall mesteparten av tida. Et herlig klima gjere at mange nordboere tilbringer vinteren her. Her sør på øya har me nok flest soldager. Las Palmas, hovedstaden, ligger i nord. Der er det også et paradis for solhungrige turister, men litt "dårligere" vær kan det være der. Men for ein flotte by! Med sitt store utvalg av kultur, som museer, konserter, utstillinger. Med gamle bygninger, historiske steder. Med sine flotte parker. Butikker, restauranter og barer. Byen byr på alt. En mengde hoteller byr på rom, men det kan væra ganske fullt til tider. For i denne byen skjer det alltid noko. 

OPPDATERING:

På ein eller annan måte har eg klart å sletta resten av bloggen eg skreiv i dag....plutselig var mesteparten borte.....har nok trykka på feil knapp igjen!

Ville så gjerne bare fortelja om ein flotte tur me hadde til Las Palmas. Igjen. For me er her ganske så ofte. Me er blitt glad i denne byen. Som er ganske så annerledes enn turistplassene her i sør. Me kan vandra i smale gater mot Catalinaparken, og nyta ein vanvittig god tomatsalat på " stambaren" vår her. Modne tomater, canarisk ost og avokado smaker utrolig godt sammen!

Eg ville fortelja om det hyggelige og svært slitte hotellet me budde på, " Brisamar".  Som ligger heilt på stranda, Las Canteras. Som tilbød oss rimelig pris, men litt vonde madrasser for litt eldre rygger! Men når ein får terrasse i andre etasje, og kan studera folkelivet på ei , denne gong, blåsande sandstrand, er det bare herlig! Stranda er alltid vakker, med revet som bølgene slår over. Vakker i dagslys, og vakker om kvelden....

Avslutningen på dagen, med blues på " Flanigans", gav oss ein hyggelig opplevelse. " Los Gumbo Blues", som spelar med innlevelse. Som gir oss gode musikkopplevelser som kjennes heilt inn i sjela. Dette ville eg så gjerne fortelja om....

Dette nye innlegget blei kortare enn det andre. Ein lørdags kveld i Puerto Rico. Eg ser ned på senteret, der er det stille no. Det minkar på skandinavere. Og det er ei fin tid her nede. Fredelig!

God lørdag!

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler