Uten bagasje!

10.02.2019, 09:51

3 kommentarer

Ein tidlig lørdag morgen møtte eg opp på flyplassen på Karmøy. Følte meg heldig, fekk kjøpt et sete på flyet som skulle fly meg direkte til paradisøya, Gran Canaria. Sete tur/ retur, inkludert kjøp av plass til kofferten min, fekk eg for ein grei pris. Det går bare et fly i veka til Gran Canaria fra Karmøy, og det er vanskelig og dyrt å få plass. Mange fra distriktet reiser via Stavanger og Bergen.

Eg gleda meg, sjøl om det blei litt forsinkelse. Men Norwegianflyet blei fylt opp, og me tok av. Trangt i flyet, eg var skikkelig trøtt, og fekk heldigvis duppa litt av. 

Ein time forsinka landa me på øya. Og så var det bare å venta på kofferten. Men som aldri kom! På ein direkteflygning klare dei å " rota" vekk koffertene til ca 20 personer. Nokon med barn, nokon skulle bare feriera ei veka her. Mange forbanna turister måtte stå i kø lenge for å melda fra. Min elskede koffert inneholdt ein del ting eg trenger, pluss matvarer. Er rimelig spent på kor ødelagt det blir..

Har vært mykje dårlig med Norwegianflyvninger i det siste. Masse forsinkelser, kanseleringer, tap av bagasje. Når ein betaler for ei vare, og det skal væra ein etterlengta og dyrebar ferie, har ein forventningar. Så no må Norwegian skjerpa seg! Så no er det bare å venta i spenning, dukkar kofferten min snart opp?

Det er ein nydelig søndag morgen her i Puerto Rico. Lufta er ganske klar, og temperaturen er herlig. Såg det fortsatt var litt calima i lufta lenger nord på øya. Denne finkorna sanden er ikkje bra for luftveiene, så håper det blir ei stund til den kjem innover øya igjen.

Leser på canariajournalen om slangene som sprer seg på øya. Ca 30000 av dei no, står det. Dei er ikkje farlige for mennesker, men for det sårbare dyrelivet på øya. Dei formeirer seg hurtig, hunnen legger opp til 9 egg. Dei høyrer ikkje heima i naturen her, øya er slangefri. Så no skal myndighetene bruka mykje penget på å stoppa invasjonen. Får bare håpa dei lykkast!

Eg har det veldig godt, er heldig som får væra her. Med og uten koffert..

Gratulerer med morsdagen, må den bli fin! Og for dei som har lyst og lov, me treffes ca kl 19.00 på restaurante Mephisto i kveld, for å kosa oss med god mat og drikke. Den ligger i andre etasje på senteret i Puerto Rico. Alle er velkommen!

Det er også enda ledige plasser på bussturen til Ayagaures, onsdag 13 februar, kl 18.00 fra Puerto Rico. Ta kontakt om du er intressert, på Messenger eller melding tlf 90523709. 40 euro pr pers, inkl er buss tur/retur, et utvalg tapas, god drikke til maten. Og underholdning av dyktige canariske musikere!

Fortsatt god søndag!

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler