10 ting du kan gjøre om sommeren!

11.07.2019, 21:00

5 kommentarer

Her får dere 10 tips om hva dere kan gjøre om sommeren!

Hei, eg reiser på ferie snart, men jeg har vært hjemme den siste måned og ikke vært på ferie. Her er noen tips til hva du kan gjøre når du er hjemme i sommeren! Jeg har gjort nesten alle disse tingene :)

Første tips!

Mitt første tips er å rydde rommet, hvis du ikke har noe å gjøre så kan du omorganisere rommet ditt og pynte litt på det. Eg holder på med å omorganisere rommet mitt, det går helt greit og er ganske underholdende fordi du først må planlegge hvordan du vil at det skal se ut.

Tips nummer to!

Mitt andre tips er å dra på badeland,kampingvogn, hytte ggjør noe med familien din. Dere kan også grille og gå på fjellet eller på turer.

Tips nummer tre!

Mitt tredje tips er å lese en god bok, det er noe eg gjør hver eneste sommer. Her er noen tips til bøker dere kan lese om sommeren! Eg pleier å lese marg og bein bøker og Pingles dagbok, men eg har dessverre lest alle bøkene av marg og bein og pingles dagbok, så hvis du har noen tips til bøker eg kan lese skriv i kommentarene eller send meg melding på instagramen min: emilija_sin_verden.

Tips nummer fire!

Mitt fjerde tips er å starte en ny hobby, det er alltid gøyt å prøve noe nytt som å begynne å tegne, å starte en YouTube kanal, å svømme, kanskje finne seg en sommerjobb, å starte en blogg eller å kanskje være med på en sommerklubb.

Tips nummer fem!

Mitt femte tips er å dra på sommerleir, der finner du mangen nye venner og er alltid i aktivitet. Eller så kan du og familien din dra på noen sommeraktiviteter som kajakk!

Tips nummer seks!

Mitt sjette tips er å rydde skapet og gi klærene du ikke trenger til Fretex sann at de ikke tar unødvendig plass i skapet ditt!

Tips nummer syv!

Mitt syvende tips er å begynne å følge med på en serie,blogg eller en youtube kanal som du liker!

Tips nummer åtte!

Mitt åttende tips er å være med venner, spille fotball eller basket, gå til byen, hoppe på trampoline, ha vannkrig, gå på sommerfester eller bare være sammen og leke!

Tips nummer ni!

Mitt niende tips er å slappe av og sole seg på strender! Poenget med sommeren er jo å kose seg! Få i deg masse god mat og kos deg max!

Tips nummer 10!

Sist men ikke minst kan du trene, ta deg noen løpeturer for å bli litt sterker og få litt bedre kondis. 

Håper du likte innlegget mitt og vil prøve noen av tipsene mine og ikke glem å si meg hva dere gjør om sommeren og tips til bøker, hvis du vil eg skal skrive om noe spesielt skriv det i kommentarene eller send meg melding på instagramen min: emilija_sin_verden og ikke glem å følge meg!

Vi blogges senere!

Hvis du vil ha flere bilder følg meg på Instagram!

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler