Skrive bok

29.03.2019, 11:07

Hvordan sette opp Word til Format for en bokside for Publishing

Publisert hos Datamaskin.biz

Microsoft Word er den ledende tekstbehandlingsprogrammet på markedet. Med Words innebygde verktøyene , kan du skrive og formatere en bok for publisering uten noen gang å bruke en annen programvare. Microsoft Word kan du angi marger , tilpasse skrifttyper , legge til kapitler og innholdsfortegnelser og til og med bilder for å klare din fil for utskrift eller digital publisering. Med litt øvelse og tålmodighet , kan nesten hvem som helst lære å sette opp og publisere et mesterverk med Word. Du trenger minimum  
Microsoft Word 2007 
Vis flere instruksjoner 

1

Gå til "Start "-menyen og lage en " ny " dokument. Klikk på " Home" bånd og åpne "Avsnitt "-kommandoen på båndet bar . Still ditt justering, linjeavstand og eventuelle spesielle innrykk her . Den typiske innstillinger for bokutgivelse er igjen begrunnet for justering, dobbel for linjeavstand og 0,5 for spesielle innrykk . På " Skrift" -kommandoen, sette skriften til en typisk bok publisering skrift. Times New Roman, Courier og Georgia er populære valg . Word 2007s Constantia er ideell for digital tekst . 
2

Velg " Page Layout" bånd og under "Page Setup "-kommandoen angi margene til en tomme på alle sider . Dette er typisk for bokpublisering forberedelse. 
3

Sett opp kapitler ved å markere kapittel tittel som "Overskrift 1" på hjemmesiden bånd. Dette vil gjøre skriften fargen blå. Gå til "Skrift "-kommandoen og endre fargen tilbake til svart. Ved å markere dine kapitteloverskrifter på denne måten , vil du være i stand til å gjøre en automatisk innholdsfortegnelse senere. 
4

Gå til " Insert" bånd og velg " sidetall "-kommandoen . Velg Sidenummereringen stil du ønsker å ha for boken din. Gå til " Blank Page "-kommandoen og setter inn en blank side i starten av dokumentet for engasjement og informasjon om opphavsrett . 
5

Lagre dette hele filen som en mal slik at du ikke trenger å gjøre det om igjen for din neste bok . For å gjøre dette , bruker du "Lagre som" -kommandoen på "Start "-knappen og velg " Word-mal . " Name it noe sånt bokmanus . Det vil da være tilgjengelig for deg for andre økter . 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler