Reiseforsikring og Covid 19

22.09.2020, 21:52

Mange av våre Spaniavenner som nå oppholder seg i Norge, har veldig lyst til å overvintre i Spania, men er også redde for hva som kan skje med dem om de skulle være uheldig og komme borti Coronasmitten.

 

De fleste forsikringsselskaper vil ikke dekke slike sykdommer.

Men det finnes unntak. 

Boligformidleren UNIC Villas i Albir, har fått i stand en forsikring som dekker også Covid 19 relaterte hendelser i et samarbeid med forsikingsforhandleren Tourist Broker og forsikringsselskapet ARAG. Reiseforsikringen gjelder i første omgang kun for nordmenn og man må bestille for den perioden man er i Spania. Dette må gjøres før man forlater Norge. Forsikringen er ikke fornybar så lenge man oppholder seg i Spania.Forsikringendekker opptil oppgitte forsikingsbeløp (30.000€ per person). Legehjelp vil gis ved helsesentre som samarbeider med ARAG. Dere må derfor alltid kontakte ARAG før dere oppsøker lege slik at dere får beskjed om hvor dere må henvende dere. 

Priseksempel 1 person for 1 mnd. 

 

Forsikringen dekker dere på reise til og fra Spania og mens dere er i Spania. Den dekker altså ikke på reise til et annet land enn Spania. Prisen er den samme for barn og voksne.

For mer informasjon. Kontakt Unik Villa

Adresse: Av. de Oscar Espla, s/nEdif. Los Alamos II, Local 103581 El Albir (Alfaz del Pi)

Tlf. +34 966 449 650 Mail: info@unicvillas.com 

Nettside: www.unicvillas.com

 

Info om forsikringen:

  1. Turist i Spania - Info fra ARAG General conditions 
  2. Info fra ARAG
  3. Priseksempel  1 person for 1 måned.
Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler