❤Besøk❤

21.10.2020, 12:48

Dagen startet sånn passe..dro på sykehuset for å skravle med psykologen, men han var så forsinket at jeg ga opp etter et kvarter..da dro jeg heller hjem og sparket i gang dagen! Pakket korsett jeg har solgt, fikk tatt meg en dusj, redd opp sengen, inhalert en kaffe og dratt i thaimassasje:) nakken kommer seg veldig! Og hun er ikke så sjenert lenger🤣bretter ned trusen og kjører albuen inn i 'smilehullene' og langs hoftekammen så jeg nesten svimer av🤣men det funker! Eneste skåret i gleden var dagens musikk..glad-tekno fra 90-tallet à la 'this is the rythm of the night' er lizzm ikke heeeelt kompatibelt med massasje🤣

Så var det endelig på tide med obs! Glemte jo det i går. Der har de nemlig billig oksestek som blir überdigg pulled beef..kaffe var også relativt billig:) også ble det kålrot og baconsvor! Litt funky blanding, altså..

Var innom rusta også og der hadde de relativt billig toalettpapir og vaskemiddel! Check✅Det er jo et år siden siste handling av denslags..

Ble ikke sååååå fullt da..fikk ikke tak i egg🤔men skal tilbake på tirsdag, da koster de 1kr pr stk:)

Rekker akkurat å lade litt før jeg skal hente Christian. ENDELIG!!!

Hurra! Veldig fint med besøk igjen! Virker som en evighet siden..Jeg ryddet såvidt det var nede i kjellerstuen/finn-lageret og stablet på plass diverse og nå er det snart middagstid og litt mer husmortull..😊

Man tager to stk hjørnejern, tilsetter en stk vinkelsliper og en tinderdate, og vipps! så ender man opp med fire beslag!

Også tar man seg litt sammen og lager middag🤣

Del artikkel: Del på X


 #Besøk   #tinder   #date   #handle   #tilbud   #lade   #thaimassasje   #Rydde 

Relaterte artikler