Endelig mandag!

25.01.2021, 13:03

Da er det tid for God Morgen Norge! Hurra!!

Dog falt jeg litt sammen da jeg kom ned på kjøkkenet..

Glemte visst å rydde i går..🤣

Ja, ja. Bare å sette i gang så ting er litt mer klart når hushjelpen kommer..

Da er det klart for nytt rot! Hahaha! På tide å lage noen liter brun saus til kjøttkaker! Med soppmel som jevning og noen småbiter av diverse tørket sopp og løk! Freste opp en boks tomatpuré også! NamNam:)

Fiks ferdig 9 glass nesten klare! Skal inn i ovnen en tur i morgen før de skal ned i kjelleren😍

På tide med frokost! I dag blir det en slags pepperkake-grøt..med havre- og hvetekli, lin- og chiafrømos, ingefær, nellik, kardemomme og kanel. Og en klump med smør og cottage cheese! Überdigg!

Yey, husmorpoeng til meg💪Da er det bare kyllingcurry og kålrotstappe som står på planen..

Ahh! Herlig. Huset er støvsuget og vasket, sengen er skiftet på, to maskiner med klær er vasket og hengt opp, oppvaskmaskinen er tømt, nesten alle glassene er vakuumsjekket og pakket bort, glassene til damen fra finn er klare og alt er NICE! Fikk tilogmed sjekket opp psykolog-avtalen min i morgen og jeg kunne komme og gå som jeg ville🤣så da blir det tidlig morgen i morgen, har time 7:45!

Hah! Var jo strengt tatt på tide å lage kålrotstappe også..så jeg bare gjorde det! Fire litt tørre kålrøtter kokes i vann, heiv oppi gresskar og syltet kålrot også! Så fikk jeg brukt den til noe fornuftig. Koke opp og stavmikse sammen

Deretter ha oppi litt smør..viktig å passe på mengden her..

Er du i tvil, ta litt mer🤣

Da blir det lettere å mose sammen..

Ble en anselig samling som venter på etter-hermetisering i morgen og etiketter 

Da er jeg fornøyd med dagen😊

Hah! Fikk på plass noen hentinger på vei til Oslo på onsdag! Hurra!! Da blir det vel en snartur innom mor også da, vi får se🤣det er så fiiiiiiiint når både kropp og hode ENDELIG funker igjen!

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler