Hei hvor det går!

18.04.2021, 12:46

Noen dager er slække, andre er fulle av fart..i går forbigås i stillhet og dagen i dag er mye gøyere! Da jeg var ute på dragelufting i går fant jeg en haug med planker som skulle hives..Yezz!! Jeg redder dem! Så jeg tok med meg noen og begynte arbeidet med å heve hønsehuset..først bende opp spiker, så slå litt på dem før uttrekking. Så stille som mulig, sånn i og med at det var før åtte på en søndag..😆

Yey! Jeg saget inne, da..sånn for å ikke bråke mer enn nødvendig. Og det var jo bare litt...!

Så da fikk jeg meg hønsehus-bunn av to stk søppel-planker! Null rester! Frem med buret, opp med underlaget, av med den mugne sengekanten, dele-sage-skjære-brekke en skapdørplate i passende biter, stifte fast på innsiden av buret, flytte blomsterkassen og sette alt tilbake på plass!

Riktig så happy!

Jeg blir visst aldri fornøyd med kjøkkenet😆frem med voks, strykejern og sparkelspade, helle voks utover, dytte nedi, smelte, skrape, dytte mer. Gjenta til ønsket resultat er oppnådd...

Og nå tror jeg faktisk ønsket resultat ER oppnådd!

Skal skrape litt rester, vaske litt og muligens hive litt lakk oppå..vi får se om det trengs. 

Vel, siden jeg hadde både sparkel og spade lett tilgjengelig så husket jeg å klaske litt i toppen av kjøkkenskapene!

Og på vei ned i kjelleren var jeg på intens jakt etter flere sparkel-prosjekter..fant en god del! På vei ned husket jeg tilogmed pussepapiret, som jeg freste rett inn på vaskerommet med og pusset de gamle håndtakshullene på skapdøren jeg snudde for en tid tilbake. Og jaggu bare puttet jeg litt maling på den i samme slengen! 

Så bar det inn på verkstedet for å lage gardinstang-pønt.. Planen var å sage til fire klosser, bore hull, pusse og svartmale dem..men boret var ikke tykt nok og det ble for mye mas..så da sto jeg der og tenkte..🤔..

Hmmm🤔hmmm🤔

Hah! Jeg tar fire sprayboks-lokk, fyller dem med sparkel, stikker nedi en gardinstang og ser om dét funker! 

Hah! Særr?!? Det hadde vært übergøy om det fungerte..

Må ta meg sammen og sende ut noen kjipe meldinger i dag..jeg har landet på at jeg ikke orker nye folk i livet mitt akkurat nå. Det blir for mye hazzle med folk som skal ha oppmerksomhet og følges opp. Jeg har egentlig mer enn nok med meg sjæl. Men sånt er jo aldri spesielt gøy..

Først; kalkmale kommode!

Hah! Det ble jo faktisk både vær og tid til årets første soling!

DIGG!

Men så kom pipe-skyggen så da freste jeg ned i hagen, gravde opp tørkestativfundamentet og en gjeng med store stener, lagde dypere hull og fikk sementklumpen lenger ned! Yezz! Da var skyggen vekk og jeg kunne igjen innta solstolen, legge ut noen finn-annonser, svare på noen mail, sy litt og manikyrere meg!

Så var det ut med noen neper og tre gule squash! Få dem i jorda🤣

Done! Fikk satt ut purre også:) og rettet opp litt i skråningen. 

'Skulle bare' tok av litt så det ble jo brått et par timer🤣men nå har jeg skuret meg og smelt sammen en svæææær salat, så nå er det full fokus på soffan!

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler