Holy moly..

02.05.2021, 06:40

Fingrene virker ikke, armene er nesten følelsesløse, skuldrene stramme som fy, lårene er vonde, føles som om korsryggen er full av kniver og leggene er relativt ubrukelige, men kjære vene så HERLIG! Jeg er støøøøøl!! igjen!! Men dette er bare fint! Tyder på massiv aktivitet i går:):):)

Dagen startet med luftetur opp til søpla med plast og papir og der sto det en skatt! Rene cash, bare i en litt annen form!

Så jeg tok de, jeg..kommer nok aldri til å bli så rik at jeg slutter å ta med meg penger..!

I dag er det demontering på planen..må ha ned taklisten og sjekke tilstanden på ledningen..og når jeg først holder på der skal jeg få pusset på undersiden av dekkplaten før det blir maling når elektrikeren har vært her..

Haha. Jeg ‘skulle bare’ ned og feste nakkepute på scootern..men da jeg først var der nede dro jeg kommoden inn i kjellerstuelageret og sprayet den med lakk..

så måtte jeg inn på verkstedet med lakken og der så jeg jo den hersens gardinstang-pynten som er nesten tørr..boret hull

og spraymalte svart..

Snart klare! Dét blir spennende!

Og inne på verstedet kom jeg over rokokkostolen som har stått der i månedsvis..den virket som en quickfix.

Av med trekket, bort med kloss,

på med lim, feste to tvinger,

vipps! Så får vi se om det funker..Spisestuestolen så også ut som en smal sak..på med lim, banke sammen.

SÅ skulle jeg ut med nakkeputen...Ta med lav hylle og sjekke om den passer rundt varmepumpe ‘på veien’ ut. Vipps! Nakkepute montert

og hylle passer,

men venter på saging. Kanke sage på en søndag!

Så en snartur innom lageret for å ta bilde til en som vil ha hermetikk,

så da fikk jeg plassert varer fra holdbart og ryddet litt, samt tatt opp litt av frysern!

Særr! Fokus ass!

Har smelt ut noen annonser på finn også og fått respons! Så det kommer en om 20 minutter for å kjøpe trekasse(r)! Perfekt timing! Da rekker jeg å mose brød og mate vaktlene!

CheckBrød most, vaktler fôret og vannet, jord gravd opp og kjørt rundt, kasser og blomkarse solgt, klar for sålding!

Oh my god! Fire timer senere var mye gjort...! Silt all jorden jeg hentet+en plantekasse jeg tømte for planter, jord og 'madrass', bygget opp med stener og fyllt opp langs gjerdet, plantet jordskokker, snowball-løk og solsikker, fyllt opp litt på andre siden, plantet squash oppi haugen, lagt hakk til tørk, vannet, sortert flasker (ble totalt omtrent 150kr) ryddet i potter, sendt diverse mail, levert ut dunputer, fått reparert postkassen, skravlet med en kar i styret, kjørt "traktoren" ned igjen og fyllt to nye baljer klare til solding i morgen, målt hylle, sprayet kommode siste strøk og laget meg frokost! Yey! Nå skal den fortæres og da blir det vel brått en lur..

Haha! Måtte sjekke e-posten først..der var det selvsagt en som lurte på nøyaktig mål på en hylle..vel, ned i kjellern og måle..og da VAR jeg jo der nedeså da måtte jeg sjekke stolene. Viste seg at de var halvferdig..på med mer lim på andre siden på den ene, av med mer av trekket og på med lim på den andre også. så tok jeg med gardinstang-pynten opp og fikk den på plass! Funker! Må fikse litt mer på dem nå som jeg vet at de fungerer..opp og stoppe gjæringen på vinen, lage ny batch med cider, feste tråd på hage-hatten, sy igjen hull på sokken og SÅ spise frokost..bare vent og se!

Særr. Trøtt ass..
 

Del artikkel:


 #Pant   #Finne   #selge   #finn.no   #male   #pusse   #plante   #Demontere   #reparere   #Rokokkostol 

Relaterte artikler