Ukorrekt korrekthet🤬

07.05.2021, 07:36

Særriøst! Kan ikke folk finne seg noen ordentlige problemer?!? Så akkurat en diskusjon på GmN om prinsen som kysser en sovende Snøhvit. Så blir det et problem at hun således ikke gir samtykke til kyssingen.. herrejemini! Jeg blir så sjuuukt oppgitt! Nå skal det sies at jeg ikke aner hva de konkluderte med, jeg orket ikke se det ferdig..men det må da være noe annet å henge fingra i! Samme var det jo med vesle negergutten Hoa! Og negerkonge-pappaen til Pippi. Hvorfor skal det føkkes med barndommen min?

Jaja, jeg fikk malt hønsehuset mens de gnæget seg ferdig!

Skravlet litt med vaktlene og plutselig fant jeg to egg! ❤Hurra❤

Snart tid for å dra ned på butikken og levere monsterpakken, handle litt og hente en drøss pakker til meg:) må vente til apoteket åpner så jeg får hentet nesesprayen..orker ikke dette lenger ass..

Ble litt oppgitt i går da jeg fant ut at jeg slett ikke har kuttet ned på betablokker! Jeg har delt allergipillene i en måned og kuttet ut DEM! Hahaha! Fjern ass🤣vel, NÅ er det riktig..

Kjøpte hønsefôr i går:) venter på at den skal bli klar for henting, så da blir det langtur en dag! På magisk vis så fikk jeg melding om henting NÅ! Yey!

Ut på tur! Fikk omsider strappet fast den gigantisk dustete sparkesykkelen! Levert på posten, handlet jordbær, hentet to pakker og kjøpt nesespray!

På vei ned så husket jeg metallsøppel OG Fretex! Omg..

Dunputene ble hentet i natt også! Dét var jeg ærlig talt litt i tvil om🤣men godt var det å bli kvitt! Nå er jeg kommet hjem igjen og skal hvile litt. Tok på dette her..! Har tilogmed testet nesesprayen. Særr..desp ass..jeg har ikke brukt nesespray på over 30 år..

Fikk mail av elvia på vei nedover og de refunderer meg for elektrikeren som var her på mandag! Oioi! Skulle jo egentlig bare mangle..men bra at det gikk igjennom:)
 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler