Bondage i hverdagen!

08.06.2021, 08:59

Hahaha! Hvem vet vel at dette egentlig er bed-straps?!?

Funker jo som bare det! Da skal den tilpasses litt mer med gulvbelegg-rest i bunnen, et par sting for å lage rom og få seg lomme foran! Fett! Har forøvrig flere lomme-prosjekter på planen...jeg er jo lommomannoe som matcher dårlig med brorparten av buksene mine...men hvor vanskelig kan det værra?!? Skal spørre google en dag..

Startet dagen med å pakke en bok jeg har solgt! Alltid hyggelig å starte dagen til lyden av Vipps! Fortsatte med spraymaling, ikke så verst med løsemidler heller

Og putemaking. Men som alltid er jo det meste litt prosjekt her i huset..først må en skumgummimadrassrest rives i småbiter og et trekk tilpasses før det kan sys igjen og kalles pute.

Vel! Kvitt en kvart søppelsekk med fyll:) pute nummer to var enklere, der var det faktisk bare å sikksakke klippekanten på en dyne-rest, putte inni litt løse deler og tråkle sammen

Jeg har jo solgt omtrent alle dunputene som hørte til sofaen, noe som forøvrig passet meg utmerket siden jeg ikke kan fordra dun

Nå er jeg på tur til Jula, Biltema, Kid, og Jernia! Kastet søppel på veien og tok med meg en bærepose pant

Masse unnagjort! Pantet på kiwi, hentet på Jula, returnert to kroker som var billigere på Kid, hentet diverse på Biltema, handlet på Rema, tilbake på Biltema og fikk med meg manglende vare og handlet kroker på Kid! Jernia ble det ikke, nå skal jeg hjem og prakke på fattern en snickers-is!

Mission accomplished! Isen er endelig borte fra frysern, kaffen er fortært, alt er pakket ut og satt på plass, koppholderene er pusset og malt, egg er høstet og frokost står på planen før en luuuuur!

Ehh..en lur ble det ikke..men det ble putevask! Det er jo nesten det sammefikk solgt kapselholderen jeg fant i søpla her om dagen..eller; jeg byttet den i en skål:)

Husmorpoengene raser inn!

Straks klar for sosialisering! Først litt sol!

Har spurt google om hvordan sy lomme, men det skjønte jeg ikke særlig mye av, gittkan da umulig være så omfattende som det jeg fikk opp..jeg går for den vanlige "learning by doing'-metoden..

Nå blir det orden på vaskerommet til ukenskal sette opp en vegg og lage toalett der nede! Yey! Det har jeg ønsket meg ganske lenge så det blir bra! Etter litt sosial omgang rakk jeg akkurat innom jernia for å hente trykksprøyten jeg hadde bestilt:) og en tur innom extra hvor jeg ramlet over halvannet brett med kremfløtedét er jo aldri feil! Da har jeg til kaffe en stund fremover:):)

Husket tilogmed å kjøpe juice så jeg fikk smelt sammen en ny cider! Hentet pakke husket jeg også, sortert ut og pakket ned diverse som skal i retur. Jævla dustefirma jeg ikke skal handle av igjen. Og anmeldelse er herved publisert. 

Nå er det snart kvelden, jeg har skrytt på meg å lage frokost i morgen..! Ehh..senere i dag..
 

Del artikkel:


 #Handle   #bytte   #bondage   #besøk   #sy   #Hjemmelaget   #pute   #reparere 

Relaterte artikler