Stille og rolig

20.06.2021, 06:28

Sovnet rett før åtte i går kveld, våknet halv ti, gikk ned i kjellern og la meg der og sov i ni timer til! Heeelt innafor! En sobril gjorde susensatser hardt på å unngå en ny periode med mani. 

For en fin dag hittil! Bare tatt livet med ro avbrutt av bittelitt pussing. Trenger ikke utforing når jeg har sparkelmen nå er jeg snart tom

Ble ganske fornøyd etter første pussing, nå venter jeg på at sparkelen i toppen skal tørke så jeg får tatt der også. Den er vel klar i kveld så det kan bli første malingsstrøk. 

Ahh, digg assa! Da var det hjem til kjøleskapsutlevering. Skal kvitte meg med det jeg har i kjellern som egentlig ikke er i bruk og ikke trengs..

Så er det middagstid! I dag blir det svinekjaker! Det er MONSTERDIGG!

Yeah! Tok meg sammen ca en halv centimeter, gikk ned og pusset karmene, sparklet litt mer, hang opp en hylle og malte første strøk! Yey! Ganske fornøyd..

Ække i slaget..men malte den siste som er til overs også..så det blir et skikkelig puslespill

Hahaha! Ikke sikkert det er nok engang..!

Hah! Saget, skrudd fast og malt planke på rekkverket. 

Og de to gjerdestolpene var jo ikke like høye..! Haha. Neivel..da får jeg skru det opp igjen da og dytte på noe i mellom..

Oi! Plutselig skjedde det noe! Ut å sette frem kasser som blir hentet i morgen!

Ned og kappe til to plater og spikre fast!

Skru opp gardinfeste og henge opp gardiner!

Kappe av gammelt, beinhardt gulvbelegg

Skjøte på med rester etter beste evne! Kanskje ikke verdens fineste resultat, men helluuuuu! Det er bak rørene..

Sendte melding til Tone, hun kom og hjalp meg å dytte varmtvannsbeholderen inn i hjørnet! Da skal det kappes hull til rørene og platen skal skrus fast!

Støvsuget gulvet og skrapet malingsflekker!

Riktig så fornøyd allikevel! Da blir det demontering av gulvlister og ytterligere kapping av gulvbelegg i morgen før det blir maling. Skal få malt og satt opp listen jeg skrapet og pusset isted også! Men nå er det straks kvelden. 

Del artikkel:


Relaterte artikler