Ny uke, nye muligheter!

21.06.2021, 08:36

Dagen startet genialt 06:57! Yey! På kjøkkenet var det er ørliten melkekatastrofe til Vilmas store gledeusikker på hvordan i all verden det hadde gått til, men det var ihvertfall hull i bunnen av en melkekartong jeg tok ut av frysern i går..jaja, det Vilma ikke slafset i seg ble jeg jo nødt til å tørke opp! Verre var det ikke..så var det litt generell rydding som måtte til før hushjelpen kom. Jeg måtte dra rett etterpå, så hun får klare seg sjæl. Prøver meg hos legen igjen! Har noen merkelige klumper på halsen jeg vil ha en forklaring på. Også har jeg kuttet ned på diverse medisiner på egenhånd som jeg vil ha vekk fra multidosen. Så får vi se hvor lang tid det tar før det blir i orden, jeg venter jo fremdeles på at de skal oppdatere multidosen fra sist gang som var i februar..

Hurra! Færri hos legen, henvist til øre-nese-hals. Så da kan jeg jo vente et år på time der

På tide å frese hjemover! Fant noen kurver på finn som passer i skapet mitt, og jeg driter i hva slags kurver jeg har..så da demonterte jeg den nye varianten og satt inn de gamle.

De hvite skal returneres til ikea og jeg får gavekort! Yey! 1800,- i en litt annen form, altså

Så var det av med planken jeg skrudde fast i går siden den var heeelt skjev. Skruene funket jo selvsagt ikke å skru ut igjen; brekkjern, der altså! Fikk den løs, vatret opp og målte, fant en skuffefront-rest som passet i høyden, saget til, limte og malte den, malte overliggeren under og skrudde sammen hele røkleverket

Jaggu dro jeg over toppen strøk to også før jeg flakset rundt og reparerte småhakk overalt i trappen. Yezz!

Nå er det frokost-tid før jeg skal på Jernia og hente sparkel! Skal endelig få fikset neglene i dag også! Det blir bra!

Oioi! Jeg bare plutselig dro så jeg fikk hentet sparkel før manikyren, får jo tendenser til angstanfall av å ikke ha sparkel i husdet viste seg at jeg hadde såpass god tid at jeg fikk hentet ass varer på jula også! Yezz! Litt strek i regningen at jeg fikk mega-magevondt og et slags feber-anfall underveis som var ganske plagsomt, men jeg kom meg frem, fikk hentet varene mine og anfallet ga seg etter en stund. Da jeg var på plass hos Jekaterina hadde jeg enda ti minutter til oversperfekt mengde tid til litt mailbesvaring! Og selve påfyllet tok bare en halvtime. Digg! På vei hjem til soffan tok jeg meg tid til å kjøre forbi politi- og tinghusetæddabædda..

Hah! Malte overliggerene til porten nede 'på vei' opp! Yey! Nå er det sove-tid! Og dét tok ikke innmari lang tid før jeg sloknet!

Så ble det bare sløving resten av kvelden før vi tasset en tissetur. Da rotet jeg meg til å male list, rekkverk og gerikter ferdig før det er sovetid igjen. Er egentlig ganske trøtt..!

Del artikkel:


 #Hushjelp   #lege   #lekkasje   #rydde   #vaske   #Demontere   #Male   #skru   #Manikyr 

Relaterte artikler