Brunsj, chill og grendehus

20.07.2021, 09:13

Yey! Startet dagen relativt død etter i går, men det kan jeg takke meg sjæl for, så jeg syter ikkeKom da litt i gang og fikk ryddet i brennesle, pappsøppel, vasket litt og gjort kjøkkenet hakket mer presentabelt før det var på tide å få på plass de nymalte spon-plate-hylleplatene øverst i skapet!

Og da passet det fint å få vasket inni der i samme slengen..

Så plutselig heiv jeg meg over lampen som manglet en remse med krystall og perler..Tata! Reparert

Tasset opp en tur for å sy gardiner til kjellern, rydde litt på syrommet og ta en gjeng bilder til finn..

En halvtime senere var mye gjortSå sto det på planen å henge opp gardinene der de skal være..done! Så remontere håndtak på skapdørene jeg akrylerte og malte i går..

Og jeg har jukseskufferhahahaha! De er limt sammen og fungerer som dør! Tihi! Står i stil til den 'hemmelige hyllen' jeg skal lage! Tok ned speilet, bevæpnet meg med både støvsuger, multikutter, stikksag og kniv og satte i gang!

Jaggu ble det høl! Ahh, så ryddig og fint når ting er på plassDa er det bare litt generell støvsuging som gjenstår før jeg er klar for besøk! Frode kom en tur, vi skravlet og koste oss:) jeg, ihvertfallsolt meg fikk jeg også gjort! Og da han gikk fikk jeg rotet meg ned i kjelleren igjen. Jeg vil jo ikke ha hyllen så lav, fåkke plass til noe da! Frem med diverse remedier igjen og fortsette prosjektet!

Sånn! Så var det 'bare' å pusse kantene så den blir litt jevnere. På tide å få vekk duste-kroken som knakk og sette opp de andre! Herlig! Straks klar for en dusj før jeg skal ned på grendehuset!

Ehh..jeg ER jo her nede..la oss pakke frem verktøyet og støvsugeren vi akkurat har ryddet bort og få på plass den førdømte hjørne(les:tak)listen i samme slengen..

Var prosjekt å få festet den, men det gikk jo til slutt..

Akryl er tingen..

Nå begynner det å bli snaut med tid..særlig når jeg 'skal bare' sile ferdig bringebær-syltetøyet som ble altfor tynt, koke opp og lage coulis..også var det denne dusjingen davel, sistnevnte skjedde IKKE! Syltetøyet hadde rent bra av seg

hadde det tykkeste i en kjele og kokte opp, døtta på glass og håper det blir bedre denne gangen..alt det tynne ble kokt etterpå, også puttet på glass og skal selges som coulis! Hah! Løste seg

da hiver jeg meg rundt og fyker ned!

Og her sitter jeg enda en halvtime etter 'oppmøte'..Da fikk jeg jo blogget, ihvertfallvender nesen hjemover straks, akrylen er vel såpass tørr at den kan males over nå! Yezz, var tørrFiks ferdig malt!

Og fiks ferdig montert sammen! Lakk ikke engang

Del artikkel:


 #Akryl   #Male   #besøk   #reparere   #sage   #skru   #skapdør   #hylle   #pusse   #sy 

Relaterte artikler