Beina på gølvet!

22.07.2021, 07:33

Ehh..javohl! Særr, trøtt ass..

Tar på å ha ferie..

Jeg fikk levert støvsugeren i går! Yey! Skal bytte ut den jeg har i kjellern og ville ha samme merke jeg har i de to andre etasjene sånn at alle delene går om hverandre. 

En fin tanke helt frem til jeg pakket den opp og så at den hadde jo rund åpning i håndtaket! Annoying! Men jeg fant en støvsuger i fjor som ikke fungerte og sparte på reservedelene fra den og det gikk faktisk å bytte om! Da, etter litt testing endte jeg med tre støvsugere med samme type slange, rør, håndtak og munnstykker! Som vil si at det som fulgte med den nye er til overs og kan selges! MONSTERGØY! På electrolux.no selges de samme delene for over 1600 kr, så da er det jo muligheter for å hanke inn noen kroner, ihvertfall!

Det beste var imidlertid at jeg fikk ryddet ut av en skuff på hippirommet så den ble nesten helt tom! Hurra! Så i dag er det vasking av gamle deler som står på planenusikker på om det skjer stort mer, er ganske så trøtt, slækk, varm og giddalaus..! Skal på date etterpå som jeg vil være litt opplagt til så jeg tenkte bruke morgenen på å lade..smarte meg heiv innpå en antabus i et klart øyeblikk og har inntatt en ambivalent holdning til det.

Oi! Jeg 'skulle bare' et-eller-annet også tok ting litt avvaske støvsugerslanger, teleskoprør, håndtak osv inni!

Og siden jeg er så lur så brukte jeg søppelbøtten som vaskebøtte siden den trengte en vask uansett! Og Shitmæææn det var næsty stuff ass! Yakk! 

Nå er de rene og pene inni, reservedeler er plassert, posene er tømt, og selve støvsugeren som skal ned er i tillegg vasket inni! Herlig! Da skal det bare ryddes på plass!

Gikk ned ned med den blå, ryddet på plass plater, listverk osv,

Ser kanskje ikke så ryddig ut, men det er sortert og står ikke lenger foran vinduet og utover alt!

Og da var jeg jo der nede! Så jeg fortsatte med å pusse+male skruehullet,

byttet ut hyssing med ståltråd og hang på plass speilet jeg lakket over i går og fant ut av toalettrull-oppheng! 

Husket på å ta med både den røde OG den herpa ultra-silencer-støvsugeren opp, satt utenfor klart til henting!

Og jeg har fått en som kan hente i kveld og en plan b som kan hente i morgen..

På tide å få litt orden på kroppen..lakke fingernegler og tånegler så jeg blir klar for date! Og nå er det plass til å helle resten av neglelakken over på den andre! Yezz!

Den tomme skal renses i whitesprit og helles svart maling på som jeg skal ha stående på kjøkkenet til bittesmå malingsreparasjoner! *smart*

Hmm..hue er helt på tur..da sprayer jeg noe rosa!

Hurra!! Og jaggu fikk jeg solgt Mac'en også..uten det rosa coveret, så det kan jeg selge for seg selv! Yey!

Full fart forover på vei til Espen!

SÆRR hyggelig date assa! Herrejemini, ble ganske mye lenger enn jeg egentlig hadde planlagtmen helt innafor! Og han imponerte med ass utvalg i snask!

Vert-egenskapene er det ihvertfall ingenting å utsette på! Vi skravlet en hel masse og er ca like ufokuserte på samtaleemner begge tohåper vi skal møtes igjen

Var sjuuuuuukt digg å komme hjem til dette synet også!

HURRA!!! Da er det snart kvelden igjen! 
 

Del artikkel:


Relaterte artikler