Mandag❀

02.08.2021, 08:56

Yey! VÄknet rett fÞr seks og dro igang dagen! Liten tur med woofies, litt sofachill ogsÄ sage pleksiglass!

Jeg skal lage krydderhylle! Totalt etter egen oppskrift, sĂ„ det blir spennende! Ble jo masse bĂžss og medfĂžlgende stress, men jeg har jo stĂžvsuger der nede, sĂ„ det lĂžste seg:) pusset kantene og mattet malingen, dĂžtta akryl her og der og klasket pĂ„ en strĂžk maling! Yey! Og skapet er tĂžrt, speilet pĂ„ plass, jeg er happy😊

gjenstÄr noen smÄting, men jeg venter pÄ svart stoff..

PÄ tide med en Þrliten finn-turné! 

All done✅Hurra! KlĂŠr jeg skal se pĂ„ nĂ„r jeg kommer hjem, antiskli som skal tilbake til ikea, et flaggfeste og en boks med bursdagslakris! Kaffekannen fikk jeg ikke byttet, men men..nĂ„ er det tid for massasje!

Oi sann! Kom hjem og fikset litt smÄtteri; luftet hunder pÄ vei til sÞpla hvor jeg fant to flasker, 

HÞstet og hakket opp vÄrlÞk og oreganoblomster

Tok noen bilder av flere ting til salgs

Oljet sybordet en siste gang fĂžr jeg sloknet totalt og sov i over to timer! Digg..Miro fant seg den eneste plassen i solenđŸ€Ł

Under thaimassajen kom jeg pÄ at det rÞret som gulvbelegget kom levert pÄ kan bli flaskestativ! Hah! Yey! Ned i kjellern og sage!

Og mens jeg holdt pÄ med det slo det meg at her kunne resten av skapet brukes! HERLIG!!!

Da er alt limt fast og skal tþrke😊

Ble ikke stort mer gjort, mÞbelsnekring fÄr bli i morgen..eller en annen dag. Jeg fikk sendt avgÄrde tre klager og dét var jo fint! Og fordi jeg hadde en liten hÞne Ä plukke med Starbucks i helgen fÄr jeg gavekort tilsendt fra dem! Hurra! Jeg lukter ny ikea(re)tur!

Del artikkel: Del pÄ X


Relaterte artikler