Bortevekk!

14.09.2021, 08:52

Grillen ble hentet før åtte! Yey! Og jeg fikk rotet sammen diverse annet og lagt ut annonse i håp om å bli kvitt noe av det også..

Blir jo spennende å se om noe forsvinner..

På tide å få orden på gjærlås og hull..holdt bare begrenset med teip, gitt!

Begynte å bli voldsomt lei egg-stink, så plutselig var det kvernet og ute på plass i fôrbøtten..

Bokhvete-surdeigen kommer seg, bobler og syder

Hadde tenkt å flytte barnesengen på syrommet ned i kjellern, men gadd ikke finne ut hvordan jeg deler den i to, så den kan like greit stå der. Skal ha en seng til nede, men det dukker vel opp noe på finn før eller senere og da er det enklere å ha den nede!

Logget inn på fondskontoen i går og der er det RØDE tall!!! Ææææææ!!! Dét går jo ikke..er avhengig av ganske drøy avkastning der for å komme i mål! Men, er jo fint lite å få gjort noe med. Kjære vene, alt i alt har jeg vel ingen grunn til å syte

Oioi! Plutselig klippet jeg klør på begge dragene! og mens de furtet seg ferdig husket jeg endelig på å teste kjølebagen som ikke virket da vi var i Sverige. Viser seg at den fungerte finfint, så da var det sigarettenneruttaket det var noe feil med..da jeg først var det ute gravde jeg opp den siste georginen og tok inn Og da var hundene blide igjen så det ble vasking av hele husstanden!

Det var strengt tatt på tide for hele trekløveret! Merket det veldig i går da Vilma kom krypende og la seg foran magen..hun stinket jo død og fordervelse! Dusjing it is! Først stakkarslige Vilma, mase-Miro også hundemamsen til slutt! 

Så var energien slutt for i dag, ser det ut som..! I morgen kommer hushjelpen og Christin før jeg skal på kino! Yey! Det blir artig

Rotet meg ned i kjellern og la klesvask i flekkfjerning og håndklær i edikk..hurra!

Del artikkel:


Relaterte artikler