Ny kartlegging..

19.10.2021, 08:48

Startet dagen med å snu meg rundt og tenke at jeg skulle sove til klokken ringte..to sekunder senere ringte den..vel, da er det bare å stå opp.

Ned på kjøkkenet, lage kaffe, steame vaniljesaus, ut med drager, ny kaffe og vippe ned alle sikringene før turen gikk til Kjell. Massiv kred for mozartkuler! Jeg luftet talen til mormor og fikk noen tips..må nok redigere den litt..skal kartlegge i dag også..og jeg begynte planleggingen på vei hjem: I dag skal jeg omsider male, fikse koblingsur, sette på plass pesto, ringe hjemmetjenesten, se over klær til bisettelsen, bytte om på enkel-dynetrekk oppe/kjeller, sy ferdig kluter, ta ut rognebær, sage til hylleplater i klesskapet, sortere kaffe og rydde litt generelt på lageret. Håper jeg. 

Først hente pakke!

Aaargghh🤬Princess åpner jo ikke før 10😂

Om en time..vel, kan vel like greit sitte her og fikse ass greier..

Yey! Gått igjennom alle finn-annonsene og slettet de som er solgt og ikke lenger aktuelle! Lagt to ord på Wordfeud og venter i spenning på at noen kommer på jobb..Hmm..kan jo redigere talen til mormor også..

Hah! All done! Like greit å få unna mobil-ting her! Nå åpner jo sjappa snart!

Hah! En tur på do, vente et par minutter, hente pakke og straka vegen hemmatover og begynne på liste...

skrive på sikringer✅
bytte koblingsur, spartplugen til kjøleskapet oppe og manuelt koblingsur til frysern i kjellern✅

Blææh. Sove..

Og det var den dagen..ca..ble ikke gjort stort, gitt. Er helt utslitt..

Har sendt melding til mamma og spurt om når og hvor begravelsen til mormor finner sted. Jævla merkelig at jeg må etterlyse den informasjonen..jeg syns faktisk hun kunne vist meg såpass respekt at hun hadde informert om det uoppfordret. Men det var visst for mye forlangt, gitt! Jeg føler meg ikke så innmari velkommen, for å si det sånn🤬særlig ikke når det i tillegg går timevis før jeg får svar. Eller ikke får svar i det hele tatt..det er fremdeles uvisst..jeg begynner å bli akkurat passe lei av at hun oppfører seg som en drittunge og graver seg ned i selvmedlidenhet og brer over seg passiv-aggressivitet.

Du er ikke noe offer og det er ikke noe synd på deg! TA DEG SAMMEN!

Yeah! Nå blir det sikkert bra🤣hahahaha! Anyway..jeg gikk for strømsparing i dag også og har brukt 3 kwt hittil i dag! Det er egentlig helt vanvittig bra i et hus på 139 kvm..brukte 7 stk i går, og det ække så verst det heller🤣

Oioioi! Da skal jeg på visning i morgen! Rett nedi veien..spennende. Hadde jo vært greit å ha to steder så jeg kan bo/leie ut der det passer😊vi får se.

Jaggu har det kommet seg ørlitegrann mer på aksjefronten også! Ytterligere 10' opp fra i går😊det er jo supert! Hvis jeg hadde solgt nå hadde jeg 'bare' tapt 45' og ikke 95' som for to uker siden! Yey! Men jeg har jo ikke tenkt til å selge..skal over 2 mill først. 

Del artikkel:


nuet.io
Ny plattform for mobilblogging.
Sikker lagring på server i Norge.
Lag gratis bruker Tjenesten er levert av Bloggi og Borondi AS.

Relaterte artikler