Helg igjen og hurra for Vilma!

23.10.2021, 10:23

Tid for helg og reprise av GmN jeg ikke så på torsdag! Men først; flagg for Vilma som blir syv år i dag!

Vilma gjemmer seg for store, farlige Luna!

Rart å tenke på at jeg hadde vært halvgal av redsel for 7 år siden! Det er en ganske stor hund😂men fint at jeg har kommet over det! Vilma ligger under teppet med snuten utenfor og bofser..! Ordentlig skummel..🥴

Da er sengen oppe tatt fra hverandre, rommet er støvsuget og luftet og jeg venter bare på ny booking😊mulig det detter inn en langtidsleie på tre måneder..vi får se.

Kommer en kar på mandag også! Hei på deg!

Det var veldig rart å ikke ha hundene her i dag morges! Veldig, veldig merkelig..så bra å få dem tilbake😊tror nok vi skal sove litt etterpå! Jeg er fremdeles ganske trøtt..

Da ble det en felleslur for hele husstanden😊så fikk vi besøk av en dud som skulle se på rommet oppe. Vi har snakket litt på forhånd og han har fått en bra pris. Det var tydeligvis ikke bra nok, så han ville ha mer rabatt. Men det er da ikke mitt problem at han jobber på Ullevål? Eller at det er bomringer i Oslo? Eller at det er kø? Jeg foreslo at han kunne jobbe på Coop Extra nede i veien🤣hahaha! Da tok han poenget..om han ikke vil betale prisen jeg har satt kan han vel finne seg et annet sted da! Og jeg kan leie ut til noen andre..dust. 

Del artikkel:


 #Airbnb   #gjester   #hund   #gmn   #helg   #Bursdag 
nuet.io
Ny plattform for mobilblogging.
Sikker lagring på server i Norge.
Lag gratis bruker Tjenesten er levert av Bloggi og Borondi AS.

Relaterte artikler