Gårsdagen ble avlyst, gitt!

27.11.2021, 16:54

Herreguuuuuuuuuud, nå er det hæren fløtte meg NOK! Det er på skyhøy tid å ta seg sammen for alvor *ørefik to self*🤣gårsdagen forsvant i halvfylla med påfølgende bakrus og ikke-fungerende tilstand. Kanke ha det sånn. Måtte bruke dagen i går til å kjefte på meg sjæl, kjenne på dårlig samvittighet, føle meg flau, ubrukelig og mislykket✅Christin kom også en tur på morgenen, hun drakk kaffe, jeg drakk cider😳🤦🏻‍♀️😩totalt idiotisk. Men jeg fikk faktisk bakt både pepperkaker, mandelpletter og kokostopper! Sistnevnte fikk tilogmed sjokoladetrekk! Og jeg fikk skryt for dem av fornøyd kjøper😊

Vel, ny dag og med gårsdagen litt lenger unna har skamfølelsen, flauheten og frustrasjonen lagt seg litt..formen i dag morges var ikke helt i 100, men i dag kom Ibrahim så det var bare å skjerpe seg!

Det hjelper veldig på tiltakslysten at det kommer noen for å jobbe! Vi fikk malt baksiden av trappen ett strøk, og det så helt forferdelig ut🤣tok bjelken i taket og stolpene også, det så også aldeles jævlig ut, men cluet var å la malingen tørke! Det ble jo superbra!

Man kan jo ikke se at det er malt med en annen maling, engang! Fantastisk! 

Omsider ble ledningen på det nye syrommet vasket, ledningen på toalettrommet malt, gerikten i kjellern pusset og trappen malt halvveis strøk 2 før klokken ble 13:15 og arbeidsdagen var over. Vi spiste litt mat og tok livet litt med ro før han dro. Da var jeg relativt utslitt og konka ut et par timer🤣i morgen håper jeg at jeg får malt ferdig og kanskje vasket fryseren så den kommer i gang..vi får se. 

Jeg skal ihvertfall ikke drikke hverken i dag eller i morgen! Shit au, hiver innpå en antabus for sikkerhets skyld!

Yezz! Da er jeg 'trygg' i morgen😊og mandag:)

Kjefter stadig litt på meg sjæl....men det må til!

Kom meg ned i kjellern og vasket frysern! Teipet den sammen, og satte den i gang så får vi se om det gjorde susen!

Den ser ihverfall hakket mindre herja ut nå! Men nå er den jo ikke frossen🤣

Kan se ut som om jeg reddet frysern! Har puttet litt inne der, og det ser ut til å fungere😊resten av historien får vi ta i morgen, det er lasaaangt over leggetid nå..
 

Del artikkel:


 #Fylla   #flau   #fyllesyk   #male   #hjelp   #bake   #selge   #finn.no   #Reparere 
nuet.io
Ny plattform for mobilblogging.
Sikker lagring på server i Norge.
Lag gratis bruker Tjenesten er levert av Bloggi og Borondi AS.

Relaterte artikler