‘Billig’ strøm!

01.12.2021, 07:56

Yezz! Da er jeg fjordkraft-kunde og trenger ikke lenger følge med på timesprisen! Fullt fokus på å bare bruke minst mulig jevnt over..digg!

Startet dagen med litt sying, som vanlig..

Snart ferdig nå😀igjen🤣

Etterpå kommer Christin og skal kjøre meg på sykehuset så jeg får tatt blodprøve! Det skal bli fint å få unna. Jeg er ikke ferdig med juksingen før straffen er sonet. Møtte forøvrig på en av naboene i går og stemningen var helt grei😊det var da enda godt. For å tilgi meg selv for overtrampet har jeg bedt om unnskylding til hver og en, trøkka innpå antabus annenhver dag (tok en nettopp😊) og jobbet meg halvt i hjel..våknet i dag stiv og støl med holdning som et tretall🤣Men det må til!

Akkurat vært oppe nå og redd opp sengen, lagt på dynen som er tørr og snudd videre på lampeskjermen. 

Leieboern i kjellern har ikke stått opp enda, så prøver å være litt stille..

Hurra! Formen kom seg veldig, og da slo 'skal-bare' inn for fullt! Plutselig måtte jeg lage kaffe til Christin,

vaske meg, skifte klær, pusse tenner, ta på 'pentøy' og føle meg litt fin! Deilig med noe annet enn joggis😊Da kom jeg jo litt sent ned til skyssen, men det løste seg allikevel. Vi dro på sykehuset, jeg avla blodprøve og kom litt videre i selvstraffingen. Herlig!

Hun ble med en tur hjem og vi skravlet oss ferdig. Da hun gikk var det på tide å komme i gang med dagen! Først sortere litt pant...

Legge den til tining og avrenning

Tappe ut av badekaret, skure over lampeskjermen utenpå og inni, skylle den, riste og sette til tørk! Forhåpentlig kommer den seg opp etterhvert også!

Klippet ansiktet til Miro😊så fiiiiiin dogi❤️😍❤️

Så kom kjellerboeren opp og lurte på om jeg kunne hjelpe han...bankkortet hans har blitt stjålet så han fåkke tak i pengene sine🤣løsningen ble at han overførte til min konto og vi stakk en tur på mosseporten for å ta ut cash😊veldig fint å få være til hjelp😊håper bare pengene faktisk kommer inn🤣

Så da fikk jeg meg en tur, pantet litt av søpla, skravlet med Kjell og koste meg!

Herlig å komme hjem til kaffemaskin full av kaffe og vann med tom grutbeholder og dryppfat! Akkurat slik jeg forlot det! Da er det på tide med litt frokost og chill! 

Så kom toppetasje-leieboer tilbake og alle traff hverandre. Hurra. Jeg fikk spist maten min og sydd resten av sengeteppet😊må se over og klippe til i morgen så det gjenstår å se om det faktisk er helt ferdig. 

Tatt inn ull-madrass, sortert resten av panten og begynner å glede meg til å legge meg😵ser ut som om jeg får solgt en skjærefjøl på finn😊artig! Mulig også noen teskjeer😊håper virkelig finn-salget blir bedre enn oktober og november! Det har vært begredelige greier😭

Yey! Da fikk jeg solgt de fire siste teskjeene😊herlig! Da gjenstår det bare å se om skjærefjølen blir hentet. Joa! Hun kom! Og møtte meg med: du syns ikke 250,- er litt mye, eller? Så jeg svarte; nei, egentlig ikke. Så kom resten av spørsmålene; hvor er den kjøpt, hvilket merke er det, hvor gammel er den osv. aaaarrrgggh!!! Irriterende..'kan du tenke deg å gå ned i pris?' Ehh, NEI, da selger jeg heller til noen andre, svarte jeg..så hun endte med å kjøpe den til prisen jeg hadde satt. Helluuuu?!?! Det var en heltre eik skjærefjøl på 30 x 25 x 5 cm! Makan! Men jeg ville nok gjort akkurat det samme selv🤣det er forøvrig den fjølen jeg poserer med på forsiden av bloggen😀hah!

Oioioi! Da kanskje jeg har fått meg mer gratis strøm! Fortum, som jeg nettopp har vært kunde hos, har en kampanje pågående for nye kunder...og jeg er jo ikke kunde der pr NÅ! Står ingenting om hvor lenge jeg må ha vært ikke-kunde...! Jeg har ihvertfall sendt en bestilling🤣og samtidig da jeg var i mail-hjørnet klaget jeg til stranda på muggen(?) spekeskinke og Tomra for stjeling av pant! Hah! Nå skal a mor ha no penger i fôret!

Ahh..sovetid😊😊😊gleder meg! I morgen skal jeg ha en laaaaaang morgen med massiv chill og mengder av sofakos! Det skal bli vanvittig digg! Kommer en kar på besøk utpå dagen også! En slags date...blir jo spennende. For å være ærlig så har jeg bare begrenset tro på at han dukker opp😆vi får se..nå er det ihverfall soving først😊

Del artikkel:


nuet.io
Ny plattform for mobilblogging.
Sikker lagring på server i Norge.
Lag gratis bruker Tjenesten er levert av Bloggi og Borondi AS.

Relaterte artikler