Snart helg! Igjen?!?

02.12.2021, 08:28

Herrejemini, tiden bare flyr av gårde! I dag startet dagen rett over seks..ble en liten tur, litt kaffe, en halv sig og heeelt stive fingre på null komma svisj🥶jaja, får gå inn og sette på varme da! 

Og ta en titt på sengeteppet

Klippe til kanter, stusse skjøtetråder, tenke litt...Joa, det blir sting langs kanten...!

Så har jeg noe å drive med😊

Sjekket forøvrig aksjefondene i går, og jeg er stadig på riktig side av 2-tallet! Hadde vel egentlig ikke forventet det etter de nedslående nyhetene på fredag, men nå skal det sies at kursene er 1-3 dager forsinket, så det gjenstår å se om det faktisk er tilfelle😆

I dag er det besøk som står på planen! Hvis det skjer da..så er det nabosamling hos Kristin i kveld😊disse nabotreffene er skikkelig hyggelige! Ihvertfall de gangene jeg IKKE har vært kanakkas

🤦🏻‍♀️🤣🤬🤣🤦🏻‍♀️

Planen er foreløpig å holde seg ganske edru fremover😊ihvertfall frem til neste lovlige date med Premack som er neste helg! Så får vi se hvordan det går..har ikke noe særlig forventninger til noe som helst, tar ting som det kommer. 

Da var det blitt liv i leiern og hele husstanden har våknet! Jeg har ryddet i svenskepant på plass, vasket opp, klippet Vilma i ansiktet og forberedt mandelmelk-making!

Må få kjøpt mer mandler...

OIOIOI!!! Nå ser det hæren fløtte meg ut som om jeg får solgt en gjeng med renoveringstapet og papp!!!

Det hadde jo vært aldeles fantastisk! Jaggu datt det inn en Vipps, gitt! FANTASTISK!!! Da er det samlet sammen og satt på utsiden😊og jeg fikk meg masse plass!

Pepperkakegrøt er fortært, klage til eBay er sendt, sparkel, pussepapir og maling er satt klart og jeg skal snart opp for å reparere veggen der panelovnen hang.

Hahahaha! Hadde det VELDIG på følelsen...daten min dukket aldri opp, ga ingen beskjed, svarte ikke på melding og fikk derfor beskjed om å ryke og reise! Adios!

Da ble det tur til mosseporten istedet😊fikk tatt ut penger til leieboern, handlet mine tilmålte tre pakker surkål, slitt meg tilbake og var ganske klar for soffan etter å ha døtta scootern opp skråningen..bare ta bilde av den ukurante panten først, så jeg kan dokumentere det overfor infinitum!

Skakke komme her å snyte meg for pant...

Da jeg omsider kom meg inn bestemte leieboern seg for å fikse badekar/dusj/sluk, vann-utover-hele-gulvet. Og spirte jo etter verktøy, lampe, hold ditt, hold datt. Ehh...ikke helt det jeg hadde planlagt😂som resulterte i et slags barnslig raserianfall fra min side. Jeg var så utslitt og hadde så vondt at jeg hadde mest lyst til å grine..så jeg satt meg en smertestillende, gikk ut, fikk meg litt luft og en sig, 'tok meg sammen', gikk tilbake og ba pent om unnskyldning😅🤪😝🥴vi ryddet opp og begynte på kjøkkenet istedet!

Hahaha! Drit i å hvile, lizzm..nå er jeg jo høy som et hus og smertene er ca vekk!

Hakket mer praktisk ass! Nå går det an å både stavmikse oppi og øse fra en kjele uten å kræsje i ventilatoren!

Tilogmed akrylert skruehull, vasket hyller og ting, malt første strøk og satt på list! Herlig! Da gjenstår andre strøk så er det klart!

På tide å gå opp og tette så godt det lar seg gjøre og henge gardin tilbake. 

Sånn! Er da ingen som ser at det er tettet med gaffatape🤣

Skal få orden på hele badet en gang, men det er litt prosjekt, sånn i og med at gulvet faller feil vei! Dette får holde for denne gang. Shit au..jeg går opp igjen og tar bilder av badet så jeg får smelt ut et anbud på gulvavretting!

Og når jeg først er der, la oss pusse panelovn-hull!

✅trengte ikke sparkle!

Yey! Og jaggu husket jeg å klaske litt maling på listen på badet også!

Og hvorfor ikke da gjøre seg klar for nabotreffet i samme slengen! Av med klærne, opp med håret, inn i dusjen på med andre klær! Yezz!

Off we go!

Del artikkel:


 #Sy   #luftetur   #besøk   #finn.no   #aksjer   #fond   #Selge   #Pusse   #male   #ventilator 
nuet.io
Ny plattform for mobilblogging.
Sikker lagring på server i Norge.
Lag gratis bruker Tjenesten er levert av Bloggi og Borondi AS.

Relaterte artikler