Fredag😊

03.12.2021, 12:25

Da var det fredag igjen! Smarte meg tok en antabus sammen med morgenmedisinene! Herlig! Da er jeg trygg i to døgn😊

Ser på GmN og blir litt provosert av nyhetene...🤬Hvorfor skal medisinen til Christian (som lider av cystisk fibrose) være gratis fordi han trenger den og fordi den er så dyr? Andre må da betale for medisinene sine! Joa, medisiner er jækla skjevt fordelt mtp hva som koster og hva som ikke koster og det er vrient å sette en grense, så hvorfor ikke gjøre alle medisiner gratis? Det blir jo dyrt, men om vi dropper all støtte til IS, taliban og u-hjelp så har vel A/S Norge råd til det?! Men, neida...det ser bedre ut at vi øser ut kroner i øst og vest for å hjelpe stakkars tredje verden. 

Anyway! Jeg er storfornøyd med ventilator-hevingen i går og malte andre strøk da jeg kom hjem etter nabotreffet og siste strøk i dag tidlig😊og det ser jaggu bra ut i dagslys også!

Mandlene er snart klare for kok, blend og sil. Det blir bra😊da jeg fikk malt ferdig ble jeg så happy at jeg heiv meg rundt og gikk halvveis bananas med kluten..vasket skapdører, sokkellister og holdt på verre. Digg!

Vi hang opp den vaskede lampeskjermen her om dagen også,

og den lysekronen mangler jo krystaller! Sånt går ikke an🤣klar, ferdig sette sammen lenker! 

Ikke er jeg helt ferdig med sengeteppet heller...har en frynsekant jeg skal sy på! Men alle restene er klippet i remser og klare for veving😊

Da har den ene leieboern sjekket ut, dyne er til lufting, jeg har ryddet og ordnet klart til neste gjest. Har ingen på planen, men det skjer jo plutselig. 

Hadde ingenting 'ordentlig' på planen i dag, men plutselig var klokken over 13 allikevel! Da er det vel på tide med en liten lur...er egentlig ganske trøtt, sliten og stappfull av vondt om dagen..Hmm...litt frokost først...

Ryddet og slettet en gjeng med bilder! Det var fint:) vært på tur med dragene, kastet plastsøppel og reddet to bæreposer med pant. Blir slækkere og slækkere...!

Der ble det en ørliten lur! Det var digg!

Litt juleverksted på gang! Bare vent og se...dette blir gøy!

Sløving, middag, tissetur, sløving, straks sove. Håper på en super-aktiv dag i morgen! Begynte såvidt det var på juleverksted-prosjektet:)

Så ble det brått natta..jeg skal jo trossalt øve meg på å bruke 70% av energien, og jeg er ca der nå!

Satser hardt på en bra dag i morgen, og tenkte male ferdig kjellertrappen, gjøre ferdig julepynt, pusse mormornattbord, lage mandelmel(+k) og kanskje bake pepperkaker! Den som lever får se😊

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler