Ny, fin dag!

07.12.2021, 07:46

Har herved bestilt en fin(n) dag! Satser på salg på finn, generell fred og ro og kanskje litt jentedag...?

Dagen startet ihvertfall finfint rett over seks og direkte nedtelling😊

På vei til sykehuset fikk jeg omsider dandert sengeteppet😊

Hurra! 

Med hjertet i halsen satte jeg avgårde ned skråningen og la i vei til Kjell! Det var en veldig fin time og det viser seg at han også mener jeg har forandret meg det siste året. Det syns jo jeg også, men allikevel veldig fint å få det bekreftet. Det er veldig befriende å føle seg trygg nok til å kunne sette grenser😊

Det har tatt meg lang tid å forstå at familie 'bare' er mennesker. Men familie kan man, som kjent, ikke velge. Derimot kan man velge de BORT, akkurat slik man velger bort 'vanlige' mennesker. Trist, rart, og overraskende å innse, jeg føler ikke at det er sosialt akseptert, men veldig befriende og lettende å kjenne at jeg klarer meg utmerket på egenhånd med relasjoner jeg selv velger å ha i livet mitt. 

Jeg har blitt for gammel til å bøye meg i alle retninger og tilpasse meg i øst og vest for at folk skal bli fornøyd, folk får ta meg som jeg er eller la være. Færri snakka! 

For denne gang ihvertfall😂jeg er jo stadig litt vinglete..

Anyway! Er på plass hjemme igjen og er klar for en jentedag! Planen er vask, peeling, hårfjerning og ansiktsmaske! Herlig😊

Oioioi! Dette var digg!

Vasket meg, pusset tennene, peeling, fotbad, skuring, ansiktsmaske og rene klær! Egentlig ganske ålreit! På med varmepleddet, ny kaffe, litt frokost og en lur blir bra nå😊

Noen lur ble det ikke, men det ble en hvil! Og antakelig en ny periode med omtrent gratis strøm😊Ser også ut som om det blir leiebil (som overhodet ikke er gratis🤣) og deretter litt skravling med leieboern som var en snartur innom. 

Luftetur med drager, familie-invitasjon til pinnekjøtt unnagjort, 'hele Sverige baker' nå😊

Ahh! En lur er herved overstått😊herlig! Og jeg fikk lagt inn trumfmedlemskapet mitt hos fjordkraft så jeg får 2% bonus😊det hadde jeg jo glemt...!

Får ikke logget inn på Fortum...fryktelig irriterende...jeg lurer på hva strømregningen i november endte på..

Hah! Da ble det middagsmaking for både i dag og i morgen. Kyllingfilet og tjafs! Tjafs er denne gangen blomkarsestilker, bløtlagt purre&våløk, brokkolismåtteri&stilker+noen litt større samt et halvt mini-kålhode med stilk og det hele. Kokt i bretagnesaus! Ble faktisk helt innafor selvom det ikke ser så himla delikat ut..

Stekte opp tre ekstra fileter og lagde tjafs nok til middag i morgen også😊hurra! Er tilbake på 'tømme-fryser'-prosjektet!

I morgen kommer Christin og det gleder jeg meg til!

Siden jeg ikke er noe særlig glad i dessert er jo ikke dette noe å glede seg til...😂 

Lunkne bringebær og blåbær med vaniljesaus, krem og karamellsaus🤗😋😍

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler